tiistai 15. huhtikuuta 2014

WC:n silmänilot

Joistakin asioista ja esineistä vain näkee heti, että ne kuuluvat yhteen. Meillä wc:n pöydälle on asettautunut nyt asustamaan sellainen yhdistelmä.

Eilen kerroinkin 97-vuotiaan isotätini syntymäpäivästä ja hänen keramiikkaharrastuksestaan. Laskeskelin, että siitä on noin seitsemän vuotta kun sain häneltä lahjaksi keramiikka-alustan. Alusta on tosiaan valmistettu savesta, mutta värjäyksellä siihen on saatu puun henkeä.


Nykyisen kotimme remontin valmistuttua huomasin, että toisen wc:mme suihkuseinäkkeen laatta on jollain tavalla samaa väri- ja kuviomaailmaa. Alusta oli siis oiva pari tuolle laatalle. Aikaisemmin alustan päällä on ollut lämpökynttilöitä, mutta nyt se sai päällensä uudet asukkaat. Tämä yhdistelmä toimii minusta vain niin hyvin.

Pytyn kannen olisi tietysti voinut sulkea...

Ihana rouhea, vienosti sitruunan tuoksuinen, betonipalaa muistuttava suolasaippua* sekä musta kynsiharja* ovat kuin luotuja tuolle alustalle. Tuo musta kynsiharja on muuten Zinotin suunnittelijoiden (Musta5101 -sarja) uutta tuotemerkkiä nimeltä Mayn. Kynsiharja on valmistettu samasta kierrätysmateriaalista kuin tiskiharjatkin ja harjasosa on luonnonmateriaalia. Aivan ihana käytössä.

Samoin tuo suolasaippua on kauniin ulkomuotonsa lisäksi myös ihana käytössä. Suola desinfioi ja puhdistaa ja sen mineraalit ylläpitävät ihon kosteustasapainoa. Luonnontuote, joka sopii myös heille, joilla on (isojakin) ongelmia kuivan ihon kanssa. Kuopuksen kädet ovat aivan hurjassa kunnossa talven jäljiltä ja ajattelin seuraavalla saunakerralla testata tätä suolasaippuaa siten, että hieron sitä tytön kämmenselkiin, laitan puuvillahanskat hänelle käsiin ja annetaan vaikuttaa. Katsotaan miten toimii.Mayn -tuotemerkin alle on pikkuhiljaa muodostumassa todella upea lifestyle-tuoteperhe. Jos haluat olla ensimmäisenä kuulemassa uutuuksista, käy ihmeessä klikkaamassa itsesi tykkääjäksi upouudelle Mayn Facebook-sivulle klik tästä. Jo nyt sivulta löytyy pari uutta tuotekuvaa. Tiedän ainakin erään, joka joutuu raottamaan pian taas kukkaron nyörejään...

Kylläpä juttu rönsysi tänään moneen suuntaan. Joillain on puheripuli, minulla tänään ilmeisesti kirjoitusripuli ;) Mukavaa tiistain jatkoa!

Anu

* Suolasaippua Kotilaituri, Mayn kynsiharja Zinoti

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


2 kommenttia:

  1. Kaunis saippua-alusta ja näyttää tosiaan ihan puulta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos JohannaL! Pidän itsekin kovasti tuosta alusesta.

      Poista