perjantai 4. huhtikuuta 2014

Anu & Arne

Siinä ne nyt ovat: Anu(n) ja Arne Jacobsenin luomukset rinnakkain. Hiukan eri fonttia käytämme, mutta hyvin mahdumme samalle tarjottimelle.


Kirjainten liimailemiset jatkuivat siis. Koita tässä sitten selittää lapsille, että tarroja saa liimata vain paperille... Onneksi näitä tarroja voi liimailla melko huolettomasti, sillä tuntuvat lähtevän melko helposti irti kun tarra menee vinoon alkaa kyllästyttää.


Liika on liikaa, mutta ehkäpä tämä yksi vaasi vielä sallitaan muistikirjojen lisäksi. Ja jos löydän valkoisen kapean ja kahvattoman vesikaatimen jostain, niin sellaiseen haluaisin vielä myös liimata yhden tarran. Oletko ehkä nähnyt sellaista kaadinta jossain ja pystyisit vinkkaamaan mistä voisin löytää?

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Taas ollaan perjantaissa ja edessä on ihana viikonloppu. Nautitaan siitä!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

7 kommenttia:

 1. Superhyvä idea! Toteutukseen menee myös täällä, eli iso kiitos vinkistä ja inspiksestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä muuten huomasin etten ole ollut sun lukijasi, vaikka sun blogisi on omilla lukulistoillani varmasti ollutkin.. Hassua... Noh, viimein asia korjattu! :D

   Poista
  2. Eipä kestä kiitellä! Kiva, että inspiraatio kulkee noinkin päin :) Mulla ei ole ollut tuota lukijapalkkia ennen ollenkaan näkyvillä. Lukijaksi on voinut kyllä liittyä, mutta se oli paljon pienemmällä. Tuon palkin ilmestyminen on ensimmäinen hyöty ja ilo turkulaisten bloggaajien yhteistyöstä. Tästä se lähtee! Niin ja tervetuloa viralliseksi lukijaksi :)

   Poista
 2. Viimosen päälle hieno! :) Mä en ole törmännyt muihin kahvattomiin kaatimiin, kuin Arabian 24h (0,5l) kaatimeen. Ei ehkä niin linjakas, mutta kahvaton..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Miru! Totta, tuo 24h:han voisikin olla yksi vaihtoehto jos ei löydy ihan suoralinjaista. Kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Ihanan raikas ja pirteä tuunaus, tarrojen liimailu kannatti kyllä tässä kohtaa! <3 Samoin ihastuin tuunaamiisi muistikirjoihin. Kivoja ideoita sinulla. <3

  Aurinkoa sunnuntaihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Tarrojen liimailu oli hauskaa puuhaa ja olen itsekin tyytyväinen lopputuloksiin, etenkin muistikirjoihin. Jos ei ymmärtänyt teillä mies asetelmia, niin ei ymmärtänyt näitä juttuja tämänkään talon mieshenkilö: "Mitä noi kirjaimet ja merkit noissa sit oikein tarkoittaa...?". :)

   Poista