sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Arkikuvia 1/5

Palmusunnuntai ja virpojien päivä. Niinpä meiltäkin lähti kaksi virpojanoitaa kiertämään naapureita kori täynnä itse askarreltuja virpomisvitsoja.


 Virvon varvon tuoreeks terveeks
tulevaks vuodeks.
Vitsa sulle
palkka mulle.
Kumman annat kanan vai munan?


Arkikuvia -haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. Kiitos haasteesta Jutta! Heitän haastepallon eteenpäin nyt ensimmäisenä päivänä Rosmariinia ja timjamia -blogille, olepa hyvä :)

Iloista palmusunnuntaita!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

6 kommenttia:

 1. Kauniita oksia ja ihanat virpojat! <3
  Mukavaa alkuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koristeluista ja väreistä tinkimättä... ;) Mukavaa alkuviikkoa sinullekin Jenni <3

   Poista
 2. Koreat oksat ja virpojat :) Täällä meillä trullittelu-päivä on vasta vkon päästä. Mukavaa alkavaa vkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muistanutkaan, että tässä perinteessä eri puolella Suomea on eri ajankohta. Hauskaa, teillä on vielä virpomisilot edessä! Mukavaa alkavaa viikkoa sinullekin Aamukahvirouvanen <3

   Poista
 3. Voih, kuinka kauniita oksia!! Meillä ei käynyt kuin yksi virpoja...harmi, sillä odotin että olisin saanut paljon kauniita oksia keittiönsaareketta koristamaan. Mutta se yksi virpoja tuli erittäin onnelliseksi siitä valtavasta suklaamuna määrästä minkä meiltä sai! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella sen ainoan virpojan onnen Nanne! Vitsat ovat tosiaan kauniita. Meillä niitä tuli niin paljon, että suunnittelin vieväni muutamia myös ulos terassipöytää koristamaan.

   Poista