perjantai 25. huhtikuuta 2014

Arkikuvia 5/5

Aloitimme eilen kuopuksen kanssa kevätkauden eskarimatkoissa ja vaihdoimme autosta polkupyörään. Tyttö on kova pyöräilemään ja viihtyisi satulassa mielellään nykyistä enemmänkin. Aikuista pyöräilykaveria vain hirvittää, sillä meneväinen tyttö ei meinaa millään malttaa keskittyä pelkkään pyöräilyyn, vaan samalla kun hän vielä aavistuksen haparoiden etenee fillarillaan, touhuaa hän kaikkea muutakin.


"Äiti, kato mä joogaan!". [Tytsä ajaa silmät kiinni, hymisee ammmmia ja pitää molemmissa käsissään peukaloa ja etusormea vastakkain kuten on nähnyt televisiossa jonkun joogaajan tekevän.] Juu, joogaa vain, mutta vasta sitten kun pidetään taukoa. "Äiti, kato mä osaan ajaa yhdellä kädellä". [Jalat sotkevat polkimilla tuhatta ja sataa ja peppu pomppii satulalla kun pyörän vaihde on ykkösellä, vaikka ajetaan tasamaalla. Samalla toinen käsi huiskii hätäisesti ilmaan ja takaisin tankoon ja ilmaan ja tankoon...] Kiva juttu hei, mutta pidä molemmat kädet tangossa kunnes pysyt vakaana sillä tavallakin. Tai valtavaa kikatusta ja naurun lomasta kuuluu: "Äiti, mä meinasin TAAS ajaa pöpelikköön". No niinpä, eikä se ollut kuin vasta kolmas kerta kilometrin matkalla...


Oma eskarimatkani saisi jatkua lähipäivinä pyörän huoltoon sen jälkeen kun tyttö on jätetty eskarin huomaan. Fillarin 21 vaihteesta kun toimii enää vain kaksi. Tarttisko tehdä jotain asialle? Tarttis varmaan.

Arkikuvia -haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. Kiitos haasteesta Jutta! Eilen haastaminen unohtui onnellisesti, mutta tänään heitän haastepallon Katille, olepa hyvä :)

Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

2 kommenttia:

  1. Pisti hieman hymyilyttämään kiteytyksesi :D :D.....voi noita pieniä "säätäjiä". Terkuin, rva Lahoa rautaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä rva Lahoa rautaa. Hymyssä on itselläkin pidättämistä kun hänen kanssaan fillaroi, mitä nyt jännitykseltä pystyy rentoutuneesti hymyilemään ;)

      Poista