torstai 3. huhtikuuta 2014

DIY Tuunattu muistikirja

Olen muistikirjojen suurkuluttaja. Samoin olen listojen tekijöiden parasta A-luokkaa. Ihan varmasti. Listojen laatimisessa paperille on ihan oma viehätyksensä ja vaikka käytän mobiililaitteita ja tietsikkaa muuten paljon, en vain osaa käyttää niiden kalenteri- tai muistilistatoimintoja. Ainakaan ilman paperivarmistusta.


Kauniita muistikirjoja on vaikka kuinka, mutta useimmiten niiden kaikkein ihanimpien hinnat ovat myös aika ihania. Tällä viikolla vastaan tuli, taas kerran, tilanne, jossa jäin miettimään, miksen ole itse tajunnut tuota ideaa. Uudella ystävälläni oli hauska muistikirja ja hän kertoi sen olevan yhdistelmä Tigerin muistikirjaa ja Clas Ohlsonin numerotarroja. No niinpä.

Arvatkaapa siis kuka kävi hakemassa heti euron hintaisia muistikirjoja ja lähti tuunaamaan niitä? Tällaisia niistä tuli. Mitä mieltä olette?


Innostuksissani tein samalla pari syntymäpäiväkorttiakin jo valmiiksi odottamaan seuraavaa sopivaa sankaria. Näihin sommitteluihin jää koukkuun. Oma suosikkini on tuo viimeiseksi tekemäni AT-kirja, jossa siis ovat omat nimikirjaimeni sekä pienemmällä perheenjäsenten etunimien ensimmäiset kirjaimet, sekä talomme numero.


Mieli tekisi mennä hakemaan vielä toinen satsi kirjoja ja jatkaa tuunailua. Täytyy varmasti kuitenkin malttaa, sillä näidenkin täyttämisessä menee tovi.

Iloa torstaipäivääsi!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos ulmai! Näihin on tosiaan kiva alkaa nyt kirjoitella :)

   Poista
 2. Vähänkö hienot tuunaukset!! Terkuin Rva Lahoa rautaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, Rva Lahoa rautaa :) Facebookin puolelle jo kirjoitinkin, että vähemmän on taas kerran enemmän ja idea suurempi kuin vaiva.

   Poista
 3. Hyvä tuunaus! :)

  T. Marja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja! Arvaa vain, jäikö tästä tuunausinspiraatio päälle... ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL! Pienellä muutoksella aikamoisen iso muutos :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Uudet kirjaintarraliimailut ovat jo alkaneet ja nekin toimivat aikast kivasti. Terveisin Arnen sisko Anu Jacobsen :D

   Poista
 6. Tosi hienoja!!! Mulla on kans paha tapa hakea Tigerista vihkoja ja tuunailla niitä. En tosin oo tajunnut noita numero- ja kirjaintarroja. Näyttävät kyllä loistavilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Onneksi tämä paha tapa ei ole paheista huonoimpia ;) Minäkin olin katsonut noita samoja muistikirjoja jo aikaisemmin, mutta en ollut hoksannut niiden tuunaamista. Kaikenlaisia leimailujakin olisi kiva koittaa niihin...

   Poista
 7. Mä oon joskus kans ostanu noita muistikirjoja ja tuunaillu leimaamalla ja pitseillä. Noi on vielä tosi hyviä kun on kovakantisia ja kynäkin vielä mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, pitseillä saisikin varmasti upeita kansia aikaiseksi. Täytyy pitää mielessä. Tuunailu on hauskaa! Nämä kirjat ovat tosiaan kovakantisia, mutta kynää niissä ei ollut mukana.

   Poista
  2. Katohan vaan. Ei ookkaa ihan samoja mitä itellä oli :)

   Poista
  3. Katohan vaan. Ei ookkaa ihan samoja mitä itellä oli :)

   Poista