maanantai 14. huhtikuuta 2014

Arkikuvia 2/5

Tämä päivä on mennyt pitkältikin autossa istuen. Kuopus seuranani ajelimme tänään reilut 600 kilometriä ja syynä tähän olivat syntymäpäivät. Eivätkä ihan mitkä tahansa syntymäpäivät, vaan isotätini 97-vuotisjuhlat. Jokaisen kilometrin ajelimme lämmöllä päivänsankaria muistaen.

Juhlimassa oli meidän sukulaisten ja ystävien lisäksi isotädin partio-, keramiikkakerho- ja kuoroystäviä. Eivätkä he olleet harrastusystäviä nuoruusvuosilta, vaan tältä päivältä. Ollapa itsekin yhtä aktiivinen ja harrastava tuossa iässä. Yksi vieraista kertoi miten isotätini oli muutamia vuosia sitten opettanut häntä tekemään heidän yhteisen lenkkipolkunsa varrella olevissa telineissä vatsalihasliikkeitä ja näyttänyt malliksi omat 15 nousuaan. Vierivä kivi ei sammaloidu...Huumori, pieni lapsenmielisyys, liikkuminen ja aktiivisuus elämässä. Eivät ne välttämättä takaa kaikille pitkää ikää, mutta tekevät jokaisesta eletystä vuodesta varmasti hyvän. Kuten eräs ystäväni tapaa syntympäiväonnitteluihin kirjoittaa: Paljon vuosia elämään, elämää vuosiin. Niin totta! Pitää taas keskittyä itsekin enemmän tuohon.


Arkikuvia -haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. Kiitos haasteesta Jutta! Toisena päivänä haastepallo lähtee eteenpäin ihanalle Jennille. Olepa hyvä, sinun arjessasi ainakin tapahtuu :)

Elämäntäyteistä viikon jatkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

8 kommenttia:

 1. Olipa teillä matka ajattavana, mutta hienoa, että pääsitte teräsmummon synttäreitä viettämään! :)
  Kiitos haaasteesta, taidat olla ihan oikeassa, että täällä nyt tapahtuu tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kilometrit ajoi tässä tapauksessa tosiaan ilolla ja takapenkin matkakaveri oli hyvää seuraa. Ja totta, teräsmummo ihan sanan koko merkityksessä :) Jään mielenkiinnolla odottelemaan sinun arkikuviasi.

   Poista
 2. Elämänmakua jokaiseen hetkeen - se on hyvä ja selkeä päämäärä! 97:ään vuoteen mahtuu sitä todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin vuosiin mahtuu tosiaan melkoinen määrä kaikkea: ylä- ja alamäkeä, kokemuksia, ihmisiä... Ja kun miettiin paljonko maailmakin on muuttunut noiden vuosien aikana, niin sekin on huimaa. Mutta ei muuta kuin uteliaana vain itsekin pysymään menossa mukana!

   Poista
 3. Onpa tosiaan mahtava teräsmummu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on JohannaL! Sanonta, että ikä on vain numeroita pitää hänen kohdallaan tuolla aktiivisuuspuolella niiiin paikkansa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin on Nanne ja kaikkein parasta on, että hän on säilynyt kaikin puolin niin hyvässä kunnossa viimeaikoihin asti.

   Poista