sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Se toinen pärekori

Saimme vihdoin leikkimökin pärekorituunauksen valmiiksi. Koriin kerättiin muutamat sisätossut, jotta leikkijöiden varpaat pysyvät mökissä lämpiminä viileämpinäkin päivinä. Haimme kirpparilta myös kasan Aku Ankkoja. Leikkimökki on toistaiseksi vielä enemmän leikkipaikka, mutta uskon, että pikkuhiljaa siitä tulee myös hengailupaikka, jossa lasten on toivottavasti kiva viettää myös ihan omaa, rauhallista aikaa tai supatella ystävän kanssa salaisia juttuja.


Kori löytyi muutamalla eurolla kirpputorilta. Irrotimme korista ensin rikkoutuneen sangan ja maalasimme korin sen jälkeen yhteistuumin lasten kanssa. Maaleina käytimme kaapista löytyneitä tavallisia askartelumaaleja. Mitäs pidät?


Innostuin räpsimään leikkimökistä enemmänkin kuvia. Tiedossa on siis lähiaikoina varsinainen leikkimökkipostaus. Nyt pihalle hommiin ja nautiskelemaan samalla ihanasta auringonpaisteesta.

Leppoisaa sunnuntaita!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kori aloitti tosiaan uuden elämänsä huomattavasti värikkäämmissä merkeissä ;)

   Poista
 2. Pirteän värinen kori :) Kierrätys tuunaukset on kyllä ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Arna! Näitä on kiva tehdä ja saada vanhat tavarat näyttämään aivan uudenlaisilta. Tässä tilanteessa alkuperäinenkin kori oli kyllä kaunis sen jälkeen kun rikkinäinen sanka oli saatu irrotettua.

   Poista