sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Istutetaan rairuohoa

Pääsiäinen lähestyy ja meillä oli tänään vuorossa rairuohon istutuspuuhat. Tällä kertaa emme istuttaneet ruohoa perinteiseen astiaamme, vaan teimme tällaiset lasten versiot.


Puput askarreltiin eläväpintaisesta, hieman paksummasta paperista. Ne teipattiin säilykepurkin takapuolelle kaksipuolisella teipillä. Koristeeksi kiepautimme pari kierrosta nyöriä ja sitä kiinnittämään laitoimme vielä washiteipillä päällystetyn pyykkipojan.


Nyt vain kelmut päälle, istutukset ikkunalle valoon ja odottelemaan kasvun ihmettä.

Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi. 

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL! Lapsekkaita versioita tosiaan tällä kerralla :)

   Poista
 2. Hei onpa kiva idea! Meillä on vielä istuttamatta. Täytyypä ottaa huomisen agendalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin jäi tämä homma hieman viime tinkaan :) Piti tehdä jo viikko sitten, jotta oltaisiin saatu nauttia vihreästä jo hyvissä ajoin... Vaan onhan tässä vieläkin ihan mukavasti aikaa. Istutus- ja askarteluiloa Iisa!

   Poista
 3. Oi nää on kivat. Mun tyttö ihan pupuhullu, tykkäis varmaan ku olis tälläset kaverit ruokapöydässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -89! Vielä ehtii tehdä pupuhullulle uuden ystävän :)

   Poista
 4. Oi kun sä oot reipas, mä en oo jaksanut istuttaa vielä yhtään mitään.. No onneksi poika on hoidossa saanut rairuohot purkkiin. :) Nuo on kyllä hienot, kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helkku, tuo on niin kivaa, että hoidossa jaksetaan käyttää aikaa ja energiaa tällaisiinkin asioihin. Se ei ole ihan itsestään selvää. Vai että reipas... Kiitos, kiitos ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Ane! Puput ovat nyt tosi kivan näköisiä kun ruoho on kasvanut :)

   Poista