keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkikuvia 3/5

Nyt on palattu arkeen ja jatkan tämän arkikuvahaasteen kanssa. Itse asiassa tänään kyse on ehkä enemmänkin arkisanoista kuin kuvasta. Tuo sanapari on vain niin arkeani, etten malta olla laittamatta sitä tähän yhteyteen.


Tässä olevat kuvat sopivat ainakin pariin tilanteeseen, jolloin noita sanoja viljellään melko paljonkin. Kyseiset sanat sopivat vastaukseksi lähes jokaiseen pyyntöön ja kehotukseen. Joskus noilla sanoilla saa jopa pelattua lisää aikaa jatkaa omissa puuhissaan. Yritys siihen on ainakin kova. Vaikka nuo sanat ovat sinänsä positiivisia, tahtovat ne silti usein toistuessaan viedä hermoni. Välillä ne tosin kyllä jo naurattavatkin. Tärkeää on myös, miten nuo sanat painotetaan. Nuo sanat toistuvat arjessani päivittäin monta, mooonta kertaa. Osaatko arvata mistä sanoista on kyse?


Nuo sanat ovat: 
Joo-JOO!

Arkikuvia -haasteen ideana on postata viitenä päivänä kuva omasta arkielämästä ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja. Kiitos haasteesta Jutta! Heitän haastepallon eteenpäin ja tänään pallo lähtee Iisalle, olepa hyvä :)
Hymyjä päivääsi!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti