keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Turun seudun bloggaajat huomio!

Yhteistyössä on voimaa ja yhdessä olemme enemmän. Näinhän se menee. Tapasin alkuviikolla Projekti Verkarannan Jutan ja ideoimme Turun seudun bloggaajille yhteistyörinkiä. Kiinnostaako?


Ajatuksena on kerätä yhteistyörinki halukkaista Turun alueen lifestyle- ja sisustusbloggajista, tutustua toisiimme, oppia yhdessä uutta ja näyttää yhteistyön voima. Jyväskylässähän tällainen rinki polkaistiin käyntiin viime syksynä ja siellä ringistä on saatu ilmeisen hyviä kokemuksia. Miksipä ei siis myös täällä Varsinais-Suomessa. Ensimmäinen tapaaminen olisi tarkoitus järjestää jo alkukesästä.

Jos sinulla siis on lifestyle- tai sisustusblogi, asut Turun ympäristössä ja kiinnostuit ideasta, laita viestiä huhtikuun 2014 loppuun mennessä

Jutalle: projekti.verkaranta(at)gmail.com tai 
minulle: arjentimantteja(at)gmail.com

Jos et itse bloggaa, mutta tiedät jonkun, niin vinkkaathan ihmeessä hänellekin! Toivottavasti saadaan hyvä ja innostunut porukka kasaan. Olisi kiva tutustua teihin!

Nyt tuunailupuuhiin. Katsotaan tuleeko sellaista jälkeä, että voin esitellä tulokset teillekin huomenna :)

Mukavaa päivää!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.2 kommenttia:

  1. Todellakin kiinostaa, laitan teille molemmille sähköpostia. Mahtavaa!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, että lähdet mukaan - tervetuloa! Laitamme Jutan kanssa viestiä, kun selviää minkälaisen porukan saamme kerättyä kasaan.

      Poista