lauantai 23. marraskuuta 2013

Tuunattuja astioita

Oletko koskaan ajatellut, miten helpolla saat tuunattu astioita? Tekemiseen ei tarvita kuin sopiva astia, askartelukaupassa myytävä posliinitussi sekä uuni.


Tusseissa riittää värivalikoimaa ja homma onnistuu myös lapsilta. Valmiit työt laitetaan uuniin tussien mukana tulevan ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen astiat teksteineen ja kuvineen kestävät myös pesun. Käsinpesua ne kestävät hyvin ja jonkin aikaa myös konepesua. 



Esimerkiksi joulutervehdykseksi on kiva antaa muki, jonka teksti tai kuva sopii saajaansa. Myös lasten kuvittamat lautaset ja mukit ovat kivoja lahjaideoita vaikkapa isovanhemmille.

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.




8 kommenttia:

  1. Onpa tosi hauska idea! <3 Itselleni ihan uusi juttu nämä posliinitussit, mutta ehdottomasti kokeilunarvoinen vinkki, kiitos! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Posliinitusseilla saa tosiaan nopsaan personoitua astioita tai muita posliinijuttuja. Kannattaa kokeilla!

      Poista
  2. Oujee! Nää on upeita! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mun tyyliin ovat myös helppoja tehdä. Ei muuta kuin testailemaan vaan :)

      Poista
  3. No tulipa niistä kivat! Pahus, noita kahviaiheisia lauseita kun olisi vaikka kuinka.. lienee pakko itsekin toteuttaa tuo idea! Mistä löysit tuollaiset mukit? Ovat nimittäin tosi kivan malliset..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö tullutkin. Mukit ovat suoraan Ikean hyllyltä. Maksavat alle euron kappaleelta eli ei kirpaise pahasti, vaikka ekat kappaleet menisivätkin sekundoiksi ;)

      Poista
  4. Superihanat! Mä oon tehny lasi/posliinitussilla lastehuoneen oveen tekstin (postaus: http://valkoistaharmoniaa.blogspot.fi/2013/09/tekstia-lasioveen.html)
    Täytyy kokeilla seuraavaksi astioihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kävinkin heti katsomassa lastenhuoneen ovesi ja kuten sinne kommentoinkin, on idea tosi upea ja tekstikin ihana. Ei muuta kuin astioita tuunaamaan seuraavaksi ;)

      Poista