torstai 14. marraskuuta 2013

Vapise Efva Attling

...Täällä kasvaa sinulle kilpailija!

Hama-helmiaskartelut ovat edelleen jatkuneet ja kuopuksestamme on tullut eskariryhmänsä valtuutettu korutoimittaja. Pikkuneiti askarteli uudelle eskariystävälleen kaulakorun, jossa oli ystävän etunimen ensimmäinen kirjain. Kirjain tuohon koruun oli tehty samoilla hohtavilla hamoilla, joita isosisko oli käyttänyt lumihiutaleisiin. Koru oli herättänyt ilmeisesti kiinnostusta ja ihastusta, sillä illalla tytöllä oli neljä uutta korua työn alla. Tilauslistan mukaisesti. Jokaisen kohdalla oli tarkka miettiminen, mikä kenenkin lempiväri on, jotta korusta tulee varmasti mieluisa. Ja jos lempiväri ei ollut muistissa, piti se tarkastaa ystäväkirjasta.


Koruja oli seuraavana päivänä käyty entistä isommalla porukalla tutkimassa pimeässä wc:ssä ja tilauslista oli taas kasvanut. Nyt olivat jo pojatkin innostuneet. Siispä eilen tuotantoon lähti vielä uusi erä. Katsotaan miten tänään käy.



Tässä kuva vielä isosiskon avaimenperäksi tekemästä Minionista. Lenksu puuttuu vielä.



Hauska idea siis varmasti muillekin lapsille, jotka haluavat muistaa ystäviään joulun alla.Tuntuu uppoavan ainakin tällaisiin kirjaimia opetteleviin lapsiin. Ja tuo hohtojuttu on selvästi ollut kova sana.

Iloa päivääsi!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti