tiistai 19. marraskuuta 2013

Käpykuusi

Keräsimme tässä eräänä päivänä käpyjä metsässä ulkoillessamme. Tunsin itseni kovasti kaupunkilaiseksi ihmetellessäni miksi kaikki kävyt ovat suppuisia, eivätkä kauniisti auki.  Mutta taikuutta (ja pari ison rattaan pyörähdystä pään sisällä), muutaman sisällä vietetyn päivän kuluttua kävyt olivat kauniisti auki. Niin sitä elämä on jatkuvaa oppimista :)

Käpyjen kerääminen liittyi kauniiseen käpykuuseen, jonka olin nähnyt. Idea kuulosti helpolta ja niinpä muotoilin kanaverkosta kartion ja aloitin käpyjen liimaamisen.


Kuusi valmistui, mutta kuumaliimaa kului valtavat määrät. Halusin kuusen sisälle valosarjan, joka tuikkisi kauniisti käpyjen lomasta ja siksi kanaverkko oli valintani rungoksi. Sitä oli käytetty myös mallissa, jonka olin aikaisemmin nähnyt. Jos keksit vinkata millä kävyt saisi kiinnitettyä kanaverkkoon pienemmällä liimamäärällä, niin vinkkaa ihmeessä.

Ajatukseni oli tehdä näitä enemmän. Suunnitelmana oli laittaa muutama isompi käpykuusi myös terassin pöydälle, mutta luulen, että käpykuusiurani oli tässä yhdessä. Nautitaan siitä. Ellei sitten jostain löydy huippuidea käpyjen järkevämpään kiinnittämiseen.

Pilkettä ja tuiketta harmaan päivän keskelle!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Rautalanka minullakin oli mielessä yhtenä vaihtoehtona. Se vain tuntui niin paljon enemmän kärsivällisyyttä vaativammalta... ;)

      Poista