perjantai 8. marraskuuta 2013

Aamun ajatelma, vol 3: Astu taaksepäin

Ihan uskomatonta, taas on perjantai. Melko vauhtia on mennyt tämäkin viikko. Tässä pienisuuri ajatus aamuusi:

Kuva: Pinterest
Kuva on tosiaan lainattu Pinterestistä ja olen aikoinaan, luonnollisesti, pinnannut kuvan itselleni ihan puhtaasti tuon ajatuksen takia. Noinhan se monesti menee. Liian läheltä on välillä vaikea hahmottaa ratkaisuja ongelmiin tai nähdä kokonaiskuvaa. Asiat selviävät kun hiukan pakittaa ja katsoo maailmaa sen jälkeen uudelleen. Ja onhan ystävänkin puolesta aina helpompaa olla viisas kuin omasta puolestaan. Yhdessä sitten jälkeenpäin ihmetellään miksei asiaa itse heti tajunnut.
 
Miksi sitten aloin nauraa ääneen kun löysin tuon kuvan tällä viikolla pinnauksistani? Viime aikojen blogikuvissani ei ole ollut oikein tarkennukset kohdallaan. Liian suuri osa kuvaa on jäänyt epätarkaksi. Olen valokuvannut - vai pitäisikö sanoa: räpsinyt valokuvia - aina paljon, mutta nyt blogin myötä sekin harrastus on mennyt uudelle tasolle ja tarpeet valokuville muuttuneet. Taidot valokuvaamiseen ja kameran käyttöön eivät vain yksinkertaisesti ole karttuneet tarpeiden mukaan. Älä siis hermostu, jos ja kun kuvani ovat välillä sillai jännästi sumeita. Yritän oppia kuvaamaan laadukkaampia kuvia. Lupaan ja vannon.

Viime ajat ovat siis antaneet kuvan tekstille aivan uuden, konkreettisenkin merkityksen. Tuolla samalla periaatteella kannattaa tällä hetkellä katsoa bloginikin kuvia.

Iloista isänpäiväviikonloppua!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.  

2 kommenttia:

  1. Tuo lause on kyllä niin totta!

    Sinulle on blogissani muuten haaste! Käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  2. Ihan samaa mieltä. Kiitos Jutta haasteesta, hauskan haasteen heititkin. Nappaan kopin ja palataan siihen lähiaikoina.

    VastaaPoista