lauantai 2. marraskuuta 2013

DIY - Dymopurkit

Tänään olen saanut päästeltyä projektihöyryjä ja luovuutta ulos ihan oikeita reittejä. Heti helpotti. Enää ei tunnu siltä, että pian mennään seinille ja hyvä niin. Uskomaton voima käsillä tekemisellä ja omilla pikku projekteilla on. Joku varmasti pääsee samaan lopputulokseen urheilemalla, toinen musiikin kautta ja kolmas jotenkin muuten.

Yksi tämän päiväisistä näpertelyistäni on ollut pikkupurkkien tuunaaminen. Pidän aivan valtavasti dymoteksteistä ja niitä käytinkin näihin purkkeihin. Purkkien kannet spraymaalasin tällä kertaa pronssin värisiksi. Pronssikaudella kun ollaan. Seuraavaan erään teen varmastikin mustat kannet. Purkkien kannet olivat alunperin puna-valkoruuduiset, mutta spraymaali peitti vanhan värin hyvin helposti.


Yksinkertaista. Ajattelin, että näitä purkkeja voisi hyvin käyttää vaikka pikkujoulumuistamisiin kun piipahdetaan ystävillä glögeilemässä. Eivät tosin ole hassumman näköisiä omankaan lipaston päällä... Ja kun tekstin vaihtaa, sopivat purkit mihin tahansa pikkutavaran säilyttämiseen.


Mukavaa lauantai-iltaa!

Anu

2 kommenttia:

  1. Söpöt pikkupurkit! Pronssispray näyttää hauskalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pronssispray oli tosiaan aika koukuttavaa tavaraa ;) Se myös peitti yllättävän helposti puna-valkoruudullisen pohjavärin. Mitäs seuraavaksi sprayattaisiin...

      Poista