tiistai 5. marraskuuta 2013

Banaania pakkaseen

Oletko koskaan testannut banaanin pakastamista? Ihan huippujuttu. Itselleni ei ollut tullut mieleenikään pakastaa banaania, kunnes jostain luin, ettei banaani laita sitä ollenkaan pahakseen.Ainakin meillä banaanin kulutus on hieman kausittaista. Välillä niitä syödään useinkin, mutta valitettavan usein osa tertun banaaneista pääsee mustumaankin niin paljon, ettei niitä tee enää mieli syödä. Vaan eipä pääse enää. Pilkon banaaneita jäätelörasiaan ja sieltä niitä on helppo ottaa aina tarpeen mukaan käyttöön.

Jäiset banaanit ovat aivan loistavia smoothiessa. Ne tekevät smoothiesta ihanan kylmää, pirtelömäistä, ja antavat mukavasti makeutta. Tänään tein itselleni pikaisen välipalasmoothien ja laitoin siihen jäisen banaanin lisäksi jäisiä viinimarjoja, vaniljarahkaa, maitoa ja Kuidukasta. Niin hyvää.


Olen kuullut myös, että jäisestä banaanista voi valmistaa tehosekoittimella soseuttamalla "jäätelöä". Jäinen banaani siis vain soseutetaan ja mausteeksi voi laittaa esimerkiksi kaakaota. Kuuleman mukaan on kuin suklaapehmistä. Sitä täytyy kokeilla.

Mukavaa päivää ulkona olevasta ikävästä ilmasta huolimatta!

Anu


Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti