keskiviikko 13. marraskuuta 2013

DIY Hama-lumihiutaleita lasten kanssa

Lapsillemme tulee aina välillä kausia, jolloin he kaivavat Hama-helmet esille ja viihtyvät niiden parissa hyvinkin pitkään. Viime päivinä on ollut taas sellaista aikaa. Isosisko alkoi värkätä tällaisia lumihiutaleita, jotka ovat oikeasti aikamoisen kivoja. Vielä kun löytyi pimeässä hohtavia Hama-helmiä, oli suosio täydellisen taattu.


Meillä elettiin viime joulunkin alla Hama-kautta ja silloin spraymaalasin puukarahkan valkoiseksi, ripustin siihen jouluvalot ja sen jälkeen tytöt koristelivat sen erilaisilla hamakoristeilla. Nyt karahka sai oksilleen näitä hiutaleita.


Osan koristeista tyttö halusi laittaa myyntiin joulumarkkinoille ja siksi hän teippaili niitä mustalle kartongille, liitti mukaan tervehdyksen ja sujautti pussiin. Ei hullumpi pieni joulutervehdys annettavaksi ystävälle, vai mitä.


Sellaista sadepäivän puuhaa oli meillä eilen. Mukavaa päivää sinulle!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, ovat minustakin kauniita ja onnistuvat pienemmältäkin lapselta ja pienemmälläkin kärsivällisyydellä ;)

   Poista
 2. Voi, miten ihania ja tosi kivasti pakattukin. Toimiiko nuo siis heijastimina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmet heijastavat melko voimakkaasti jos ovat saaneet hyvin valoa. Ihan heijastimeksi asti en kuitenkaan uskaltaisi niihin luottaa. Lähinnä ovat siis aivan koristeita, heijastaminen oli lapsille vain iso plussa hämärässä huoneessa :)

   Poista