lauantai 9. marraskuuta 2013

Mustikka-piparkakkurahka yllätyssattumilla

Piparkakkurahka on ollut kaupoissa jo jonkun aikaa. Meillä sitä on syöty sekä suoraan purkista sellaisenaan että vaniljavaahtoon sekoitettuna välipalana. Molemmat toimivat. Halusin kuitenkin tehdä rahkan, jossa on jotain hieman normaalista poikkeavaa ja muistin vanhan jälkkärirahkaohjeen, johon murustettiin joukkoon hapankorppua.

Tuo rahka tehtiin puolukoista, silloin markkinoilla olleesta kinuskikermasta ja jostain rahkasta, en muista mistä, ja se oli hurjan hyvää. Siitä inspiroituneena tein tänään jälkkäriksi mustikka-piparkakkurahkaa.



Sokeria tuo ei minusta välttämättä enää kaipaa, mutta sitä voi toki halutessaan vielä lisätä.

Huomenna juhlitaankin sitten kaikkia isiä. Saamme oman brunssipöytämme ympärille neljä rakasta isäihmistä herkuttelemaan. Tunnelma tulee tällä kertaa olemaan erityinen, sillä yksi pöydän isistä viettää huomenna ensimmäistä isänpäiväänsä, kun taas konkari-isillä isävuosia on jo yli neljältäkymmentä. Ja näiden välissä on vielä omien lasteni isä.

Sydämen täydeltä onnea kaikille isille! Erityisesti omalle rakkaalle, ihanalle isälleni <3

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti