lauantai 1. maaliskuuta 2014

Esittelyssä Kotilaituri ja etu sinulle

Kirjoittelin pari viikkoa sitten Liedon vanhasta meijeristä, jolle menetin tuolloin sydämeni, lopullisesti. Yksi meijerin yrityksistä on ihana Kotilaituri* ja haluan kertoa siitä vielä hieman lisää teille. Otin nimittäin niin paljon kuvia, etten saanut kaikkia mahtumaan meijeripostaukseeni. Tämän postauksen lopussa on vielä yllätysetu kaikille Arjen timanttien lukijoille, joten kannattaa lukea loppuun asti.


"Kauniita käyttöesineitä arkeen. Rosoista ja rouheaa rennon tyylikkäällä otteella. Ei liian siistiä ja sileää vaan kuten elämäkin, sopivasti särmää ja säröä." 

Näillä sanoilla kuvaillaan Kotilaituria heidän omilla Facebook-sivuillaan ja sanat kertovat paljon. Jo myymälä itsessään on täynnä upeita yksityiskohtia ja saa esteetikon huokailemaan. Mustaa, valkoista, harmaata ja pieniä ripauksia muita värejä. Laadukkaita materiaaleja, aitoutta ja luonnollisuutta. Pieni putiikki on täynnä hyvällä maulla ja tarkalla harkinnalla valittuja tuotteita. Monet tuotteista ovat kotimaisia, jopa lähellä tehtyjä, osa Kotilaiturin omaa tuotantoa ja osa tulee maailmalta.


Itselleni Kotilaiturilta tarttuivat viimeksi mukaan ANDin sälekorit, joiden tuunailuista kerroinkin. Jo aikaisemmin meiltä on saanut kodin mm. tuollainen marokkolaislyhtyjen vieressä oleva onnenhevonen. Kotilaiturilta löytyy myös Musta5101-sarjan tyylikkäitä mustia tiskiharjoja, bamburättejä ja mustikantuoksuista tiskiainetta.

Nuo sisalkorit, yllä olevan kuvan marokkolaislyhdyt ja kauppias-Katin itsensä tekemät käsivoidekynttilät kummittelevat vielä mielessäni. Samoin jos meille mahtuisi vielä yksikin sisustustyyny lisää, kävisin ehdottomasti katsastamassa heidän omaa tuotantoaan olevat, aivan upeat nahkaiset sisustustyynyt, joista yksi on päässyt mukaan meijeripostaukseeni. Ja vielä tekisi mieli... ja ja ja ja.... Yksi asia täytyy vielä mainita ja ne ovat Kotilaiturin räsymattotuotteet: tyynyt ja säkkituolit. Aivan loistavia vaikka kesäiselle terassille - toki myös kotiin sisälle! No, käy sinä katsomassa itse lisää ihanuuksia Kotilaiturin verkkokaupasta tai myymälästä.


Kotilaituri on myös käsityökauppa, josta löytyy trikookuteita, erilaisia lankoja sekä käsityötarvikkeita. Puodissa on myös ihana inspiraatiopöytä, jonka ääressä voi selata lehtiä ja kirjoja ja etsiä itselleen uusia ideoita tai metsästää lisää inspiraatiota. Kauppias-Katia kannattaa myös jututtaa, sillä hänellä on paljon hyviä ideoita. Häneltähän sain vinkin myös noiden sälekorien kansien tuunaamiseen.

Kaikille avoin hyväntuulen kässäkerho kokoontuu Kotilaiturilla säännöllisesti. Siitä kannattaa kysyä Kotilaiturilta lisää, jos kaipaat käsityöhetkiisi samanhenkistä seuraa tai vaikka neuvoa siihen, miten ne silmukat puikoille oikein luotiinkaan. Kaikin puolin siis aivan ihana paikka!

 
Sitten se yllätysetu, josta jo alussa mainitsinkin. Kotilaiturin Kati on luvannut kaikille Arjen timanttien lukijoille tilaukset verkkokaupastaan postikuluitta seuraavan viikon ajalle eli sunnuntai-iltaan 9.3.2014 asti. Käy siis ihmeessä kurkkaamassa Kotilaiturin verkkokaupassa klik tästä ja jos löysit jotain mieluista, valitse "Nouto myymälästä" ja kirjoita lisätietojakohtaan "Arjen timantteja", niin saat paketin postitse ilman lisäkuluja. Kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksi!

Jos taas asut Kotilaiturin lähellä ja käyt ostoksilla meijerin myymälässä, kerro kassalla koodisanat "Arjen timantteja", niin saat ihanan nahkaisen sydämen (magneetin, avaimenperän tai roikkuvan) kaupan päälle. Myymälä on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10-17, torstaisin klo 10-20 sekä lauantaisin klo 10-15.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Anu


*Tämä postaus on tehty yhteistyössä Kotilaiturin kanssa.

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Paikka on tosiaan paikkana aivan ihana ja Kotilaiturilla todella kivaa tavaraa. Onneksi verkkokauppa helpottaa ensihätään kauempana asuviakin :)

      Poista