maanantai 24. maaliskuuta 2014

Possukastiketta perheelle

Nyt on herkuteltu niin paljon makealla, että välillä jotain kunnollistakin ruokaa. Maanantaista se uusi elämä taas lähtee... Gullichsenin pariskunnan avokadopasta on ollut todellinen hittijuttu ja nyt lähdin testaamaan parin muunkin heidän hyvin toimivan reseptinsä jälkeen seuraavaa, possukastiketta.


Aikaisemmat lihakastikekokeiluni eivät ole olleet mitään erityisen onnistuneita. Hieman epäilevällä mielellä suikaloin kasslerpalaani peläten, mahtaako tästäkin kastikkeesta tulla samanlainen purkkalihakastike kuin aikaisemmistakin. Mutta eipä tullut poskesta toiseen pyörivää purkkakastiketta, vaan tuli juuri sellainen kastike kuin pitikin; maukas kastike ja mureat lihapalat. Reseptilähde ei pettänyt tälläkään kerralla. Nam nam.


Possukastikkeen seurana meillä oli kunnon perustyyliin perunamuussia ja saman reseptilähteen kurkkusalaattia, joka muuten toimi lisukkeena todella hyvin. Possukastikkeen reseptin löydät Safkaa-blogista täältä klik ja kurkkusalaattiohje löytyy pariskunna tv-ohjelman sivulta klik.

Mukavaa alkanutta viikkoa! Muistathan arvonnan, jossa osallistumisaikaa on vielä muutama päivä jäljellä. Tästä pääset osallistumaan klik.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti