perjantai 28. maaliskuuta 2014

ARVONNAN voittaja ja yllätys kaikille

Arvonnan voittaja on selvinnyt ja voi mahdoton, voisi joku sanoa - minä sanon: VAU! Ihan huikeaa, miten paljon osallistumisia. Olen tosi iloinen, että innostuitte näin isosti lähtemään mukaan arvontaan. Kiitos kaikille!


Yhteensä arpalappuja tuli 81 ja ne jakaantuivat melko tasaisesti kakkutikkarimuotin ja leipäkääreen kesken. Leipäkääre sai muutaman lapun enemmän. Oli ihana lukea myös kun olitte kertoneet, miksi ko. tuote olisi mieluisa. Kertomuksista päätellen olemme aika samanlaisia. No, ehkä siksi olemmekin löytäneet toisemme :)

Arvonta suoritettiin tälläkin kerralla ihan kotioloissa lippulappuperiaatteella. Onnettarena toimi esikoinen, kuopus sai töpäkän roolin toimittaa Aulis Gerlanderin, virallisen valvojan virkaa.


Ja sitten... *rumpujen pärinää...* Leipäkääreen uusi omistaja on nimimerkki TeeKoo ja kakkutikkarimuotti menee nimimerkille Sanja A. Onnea voittajille! Olen yhteyksissä teihin ja kyselen postiosoitteenne voittojen postittamista varten.


Sitten se yllätys. Mastermark Brandsillakin oltiin niin iloisia osallistujien määrästä, että he haluavat kiitokseksi tarjota alkavan viikonlopun ajaksi yllätysedun kaikille blogini lukijoille. Etu on 10 prosentin alennus Mastermark Brands Oy:n verkkokaupasta (klik tästä) ostetuista kakkutikkarivuoista, kakkutikkarivuoan tikuista sekä leipäkääreistä. Paketit lähetetään vieläpä ilman toimituskuluja. Tarjous on voimassa 31.3. 2014 mennessä tehdyistä tilauksista kun laitat alennuskoodiksi TIMANTTI. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä etu, jos voitto ei tällä kertaa osunut kohdallesi.

Arvonnan yhteydessä blogiin löysi tiensä myös paljon uusia lukijoita. Lämpimästi tervetuloa! Toivottavasti viihdytte.

Näissä merkeissä on kiva toivottaa mukavaa kevätviikonloppua!

Anu

Arvonta on toteutettu blogiyhteistyön merkeissä Mastermark Brands Oy:n kanssa. Kiitos. 

ps. Jos kiinnitit huomiosi tuohon arvontapussiin, niin totta, se on aivan ihana. Jää seuraamaan postauksia, kirjoittelen noista pusseista tässä lähiaikoina lisää.

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.
4 kommenttia:

 1. Ai miten mukava yllätys! Tulin juuri kotiin. Pitkän työpäivän jälkeen ja epäonnistuneen auton katsastuskäynnin jälkeen, vihdoinkin osui hyvin! Kiitos kovasti sinulle arvonnan järjestämisestä, mutta suurimmat kiitokset menevät kuitenkin sinun lapsukaisille. Ne toivat onnea minulle.
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä päivä sinulla, mutta toivotaan, että tämä voitto saa päiväsi ja viikonloppusi kääntymään parempaan suuntaan! Tytsät kiittävät kiittämisestä :)

   Poista
 2. Onnea voittajille! Aurinkoista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin kiitos, ihanaa viikonloppua sinullekin Jenni! Toivottavasti olet jossain vaiheessa ehtinyt nauttia auringostakin :)

   Poista