perjantai 7. maaliskuuta 2014

Ilmianna kotisi Ikeat

Sain ihanalta Johannalta Koti Aurorassa -blogista haasteen paljastaa kotimme Ikeat. Kiitos Johanna! Haaste on lähtöisin alunperin Projekti Verkaranta -blogista.

Meiltä löytyy melko paljon Ikeaa, isompaa ja pienempää tavaraa. Tässä kuvina osa niistä.


Aivan ehdoton lempi-Ikeani on arkihuoneemme Bestå-kaapisto. Se kätkee sisäänsä perheemme kirjat ja ison määrän muuta tavaraa. Kaapiston päälle on kiva tehdä vaihtuvia asetelmia.


Ruokailutilamme ikkunan alta löytyvät Malm-lipastot. Olohuoneestamme puolestaan Klubbo-sarjapöytä.


Molempien tyttöjen huoneissa on Malm-lipasto sekä Expedit-hyllyjä. Esikoisella on vielä niiden väliin laitettuna Ikean pöytätaso ja työtuoli. Onpa samasta paikasta kotoisin muuten tuo pöydän alla oleva roskiskin. Kirjoituspöydän päällä on Ikean tauluhylly. Samanlainen tauluhylly löytyy myös arkihuoneestamme.


Eteisen lipasto on Ikeasta. Sen laatioissa säilytään pipot, hanskat, kaulahuivit ja muut pienemmät vaatteet. Tätä lipastoa en löytänyt enää Ikean nettisivuilta, joten se lienee jo keräilyharvinaisuus ;)


Näiden lisäksi meiltä löytyy vaaseja, juomalaseja, teräskulhoja, lamppuja, iso pino erilaisia servettejä, kukkaruukkuja, kehyksiä, leikkimökin huonekaluja, lapsilla piirustuspaperia, leikkiastioita ja -ruokaa, niitä hamahelmiä... Ikea on lähellä kotiamme ja se näkyy. Näköjään enemmän kuin olin ajatellutkaan.

Hauska haaste eteenpäin ja haastankin nyt seuraavat blogit ilmiantamaan omat Ikeansa:


Olkaapa hyvät. Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän paljastuksianne.

Leppoisaa viikonloppua! Muistattehan hyödyntää Kotilaiturin edun Arjen timanttien lukijoille. Se on voimassa vielä sunnuntai-iltaan asti.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


10 kommenttia:

 1. Yhtenäinen linja Ikeoissasi. Jos oma tyylisi olisi toisenlainen, tuo Bestå-kaapisto olisi ihan ehdoton. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bestå on tosiaan aivan suosikkini. Niin eleetön ja selkeä ulkoapäin, mutta sisällä valtava määrä kaikkea sekalaista tavaraa. Tekisi mieli vielä toinen matalampi versio arkihuoneen television alle... :)

   Poista
 2. Bestå on kyllä ihan huippu sarja, meiltäkin sitä löytyy, Malmia kyllä myös. Kivan näköistä ja ihastelin heti Malmin päällä olevaa asetelmaa. :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! Beståt ja Malmit taitavat olla aikamoisia Ikea-klassikoita, joita löytyy monista kodeista :) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Mulle myös kelpaisi yksikkö jos toinenkin tuota Bestå:tä!! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rva Lahoa rautaa! Mulla myös tosiaan ainakin yksi lisäyksikkö haaveissa tuon olemassaolevan kaveriksi. Toivottavasti nappaat haasteen mukaasi, niin pääsen kurkkaamaan mitä teiltä löytyy vai oletko pysynyt tiukasti Ikeattomalla linjalla :)

   Poista
 4. Ekan kuvan Bestå kaapisto on kyllä aivan ihana! Ihanaa naistenpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL ja kiitos vielä kivasta haasteesta :) Ihanaa naistenpäiväiltaa myös sinulle!

   Poista
 5. Kiitos haasteesta! Tartun siihen ilomielin, kun kevätflunssa hellittää onneksi jo otettaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Jään mielenkiinnolla odottamaan teidän Ikeoita :) Pikaista paranemista, kevätflunssat ovat tosi ikäviä! Itse köhin edelleen sitä samaa yskää kuin alkuvuonnakin. Sitkeitä tapauksia...

   Poista