lauantai 8. maaliskuuta 2014

Syntymäpäiväjuhlia

Seitsemän vuotta sitten, tähän samaan aikaan, nautiskelin TYKSissä omenamehua kuohuviinilasista. Vieressäni oli pieni, suloinen käärö ja perheemme oli täysilukuinen. Odotusaikana olin jännittänyt miten osaan rakastaa kahta lasta. Pelko siitä, että pieni tulokas veisi rakkauttani isommalta prinsessalta oli turha. Rakkautta syntyi pienen vauvan mukana suuri määrä lisää.

Nyt tuo naistenpäivän ponnistusten lopputulema on jo viittä vaille koululainen, jota olemme juhlineet tällä viikolla. Tässä muutamia kuvia lastenkutsujemme kattauksista sekä tänään olleilta mummikummisynttäreiltä.


Lastenkutsuthan vietettiin tällä kerralla kodin ulkopuolella, mutta sankari itse halusi mukaan omat tarjottavat. Tarjottavissa oikaisin reilulla kädellä, mutta iloisen värisillä astioilla pöydästä tuli ainakin omasta mielestäni hauska ja oikaisuherkut maistuivat lapsille.

 

Mummikummisynttäreillä oli tarjolla savulohipiirakkaa, mustikkaunelmaa, täytekakkua ja pikkuherkkuja. Kakku ei ollut kauneudella pilattu; idea kakun koristelusta oli suurempi kuin tekijänsä taidot. BakeVille -blogin innoittama limellä maustettu kakkupohja ja mansikka-mascarponetäyte toimi kuitenkin hienosti. Moni kakku päältä kaunis -sanonta toimii kai siis myös käänteisesti...Naistenpäivämme on ollut siis yhtä juhlaa. Toivottavasti sinäkin olet nauttinut päivästä. Leppoisaa myöhäisiltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

6 kommenttia:

 1. Ihanan värikäs ja eläväinen synttärikattaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta on kiva käyttää värejä lasten juhlissa. Ihan kuin lapsilla ei muuten olisi riittävästi energiaa... ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL! Lastenkutsupaikassa nauratti jo itseänikin, kun valitsin heidän muoviastioistaan niitä "oikean värisiä". Väreillä tekee vain niin paljon ilmettä kattauksiin :)

   Poista
 3. Kiva kun täyte maistui! :)
  Ja siis ihanan värikäs kattaus, niinkuin jo sanottukin! Toi on kattaus mun makuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No maistui kyllä Lallu! En ole koskaan tajunnut maustaa kakkutaikinaa limellä, mutta teen sen kyllä jatkossakin. Etenkin silloin kun teen uudelleen tuon saman täytteen. Se on Niin Hyvää! Kiitos ohjeesta ja kiva kuulla että tykkäät kattauksesta :)

   Poista