keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kevätpipareita

Takatalvi tuli, mutta vastaavasti muutamia päiviä kirkkaasti paistanut aurinko on kohottanut tunnelmia kovasti. Kyllä se kevät sieltä vielä tulee.

Tykkään edistää kevään tuloa. Varma kevään merkki omalla asuinalueellani on pihastamme kuuluva naputus kun kopsuttelen lapion tai petkeleen kanssa jäätä kappaleiksi ja levittelen lohjenneita palasia aurinkoisemmille alueille. Jos ei muuta, niin ainakin kantapäällä pitää ehdottomasti kopauttaa aina sopivan jääkohdan ohi mennessä se paikka pienemmäksi silpuksi. No joo, eipä tuo taida oikeasti ratkaisevasti mitään auttaa, mutta tuo ainakin pientä puuhaa ulkoiluun.


Viime vuonna teimme kevättä myös keittiössä ja halusin jakaa nämä tekeleet teillekin. En enää muista mistä löysimme idean näihin sulaviin lumiukkoihin, mutta tällaisia siis teimme. Piparitaikina on helppo tehdä itsekin, mutta jos haluaa oikaista oikein kunnolla, sopii pakastealtaan murotaikina tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Päälle lumeksi sokerikuorrutetta, m&m -pastilleja napeiksi, Lindtin valkosuklaapallo pääksi, nenäksi pala hedelmäkarkkia ja kädet, nenä, silmät ja suu pursotetaan mustaksi värjätyllä sokerikuorrutteella. Pientä näpertämistä, mutta hauskaa.

Muistathan osallistua meneillään olevaan arvontaan - klik tästä, jos et vielä ole osallistunut!

Auringonpaisteisin terkuin,

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi. 

4 kommenttia:

 1. Söpöt kevätpiparit! Terkuin Rva Lahoa rautaa - työpaikalta luovan tauon ääreltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rva L-R! Täytyy alkaa ilmeisesti tehdä kevättä keittiössä tänäkin vuonna, sillä ulkona alkoi juuri t a a s sataa lunta... Työn iloa sinne luovan tauon jälkeiseen elämään!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, tässä vaiheessa vuotta ovat ihania juuri tuolla tavalla sulaneina... ;)

   Poista