perjantai 21. maaliskuuta 2014

Varpuja ja simpukoita

Pitkästä aikaa olen saanut tehtyä melko perusteellisen siivouksen oikein yhdellä kertaa. Alle minuutin vievien asioiden heti tekeminen on selvästi auttanut siinä, ettei tavaraa pääse kertymään tasoille ja väärille paikoille niin paljon kuin aikaisemmin. Siksi siivouspäiväkin meni paljon kivuttomammin.


Siivouksen jälkeen on ihana palkita itsensä kukkakimpulla. Nyt tulppaaniaikaan tuollainen kimppu ei paljoa kustantaisikaan, mutta toisaalta on kiva, kun kukkakaupan kimpun korvikkeen voi hakea omalta pihalta tai lähimetsästäkin. Tällä kertaa hain vaasiin muutaman mustikanvarvun ja minusta nämäkin näyttävät tosi kivoilta. Nyt on hyvä aloittaa viikonlopun vietto.


Vinkki viikonlopun herkutteluihin: vihersimpukat. Löysin kaupan pakastealtaasta Pirkan vihersimpukoita. Pakkauksen kyljessä oli simpukoiden gratinointiohje, ja sillä tulikin aivan loistava iltaherkku. Jopa esikoinen otti lisää kerättyään ensin rohkeutta maistaa ensimmäisen simpukkansa. Kuopus ei ollut vielä riittävän rohkea moiseen urotekoon. Hän olisi kyllä mielellään kerännyt kaikki kuoret leikkeihinsä... Nuo simpukat ovat näyttäviä tarjottavia vaikka illanistujaisiin ja ne näyttävät, että olisivat vaikeampiakin tehdä, mutta valmistus oli yhtä helppoa kuin lämmittäisi pakastepitsan ;)


Ihanaa viikonloppua <3 Muistathan käydä osallistumassa arvontaan, jos et ole vielä sitä tehnyt.

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


4 kommenttia:

 1. Simpukat on kyllä niin hyviä ja nuo varvut maljakossa kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli mulla vasta eka kokeilu, mutta ei varmasti jää viimeiseksi. Tykkäsin kovasti :) Kivaa viikkistä!

   Poista
 2. Kauniita nuo varvut, varsinkin kun ne alkaa pian aukeamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Varvut alkavat jo pullistella, joten eiköhän sieltä pian puhkea lisää vihreää ;)

   Poista