torstai 6. maaliskuuta 2014

DIY Lasten käsipesuihin innostava saippuapullo

Onnea on kun ympärillä on ihmisiä, jotka tietävät taipumuksistani näperrellä ja testailla asioita. Sain ystävältä viime viikolla (kiitos!) hauskan vinkin, miten lasten käsipesuista voi tehdä hauskempaa ja koska keino on myös kivan näköinen, oli vinkki toteutettava. Luonnollisesti.


Alkuperäisessä ideassa saippuapulloon oli pudoteltu kirkkaanvärisiä LEGOja. Nuo LEGOt olivat tosi hauskan näköisiä pullossaan. Vinkin antaneen ystävän ideoimana pulloon voisi laittaa vaikka Barbien kenkiä, pääsiäismunista tulleita pikkufiguureita, leikkisormuksia tai mitä ikinä keksiikin. Oiva keino myös siis saada osa lattialla pyörivistä pikku"aarteista" varmaan talteen  ;)


Meillä askartelukaverini ei ollut kuitenkaan valmis lainaamaan minikokoisia Hello Kittyjään sen enempää kuin LEGOjaankaan ja ideointi jatkui. Keksimme käydä helmipurkilla. Valitsimme kevään värisiä helmiä ja tiputtelimme niitä saippuapulloon, josta oli irrotettu vanhat tarrat.


Ainakin meillä lasten käsipesuihin tuli tällä saippualla taas pykälä lisää intoa. Miten se menikään, että kauniilla tarvikkeilla on kiva tehdä sellaisiakin asioita, jotka muuten eivät ole aivan niin lempijuttuja...

Hei ja muistathan vielä ihanan Kotilaiturin edun kaikille Arjen timanttien lukijoille! Aikaa hyödyntää etu on vielä muutama päivä jäljellä. Klik tästä, jos et muista mistä on kyse.
Mukavaa päivää!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

4 kommenttia:

 1. No ompas kivan näköinen! Ja varmasti herättää lasten huomion. Voisin kyllä itsekin kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helkku! Etenkin nuorempi on tosiaan innoissaan tästä saippuasta. Onhan se ihan hänen itsensä tekemä ;)

   Poista
 2. Ihana idea! Nyt tuli hoppu kuluttaa vanha saippua pois ja tehdä oma duunaus, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Peggy! Tuo on hauska idea minustakin ja kun mielikuvituksensa ja luovuutensa päästää oikein valloilleen, voi pulloon keksiä vaikka mitä sujauteltavaa ;)

   Poista