lauantai 8. helmikuuta 2014

Ruokapöydän mitalla aurinkoa

Kevään sisustusväreissä ihanat pastellivärit ovat kovasti pinnalla. Herkulliset puuteriset sävyt tulevat vastaan monissa sisustuskuvastoissa. Nuo värit ovat todella kauniita, mutta toistaiseksi en ole vielä haikaillut niitä näkymään meidän kotiimme. No, itseni tuntien, vannomatta kuitenkin paras.


Sen sijaan keltainen alkaa näkyä ja nyt heti. Liekö ihastus keltaiseen väriin auringon ja valon kaipuuta nyt kun talvi otti taas askeleen kohti harmautta. Viime keväänä ostin olohuoneeseen keltaiset sohvatyynyt. Nyt annoin periksi useamman vuoden haaveelle ja kävin hakemassa ruokapöytämme kokoisen palan keltaista Sienna-kangasta. Ompelukone hetkeksi hurisemaan ja siinä se nyt on: kotimme oma aurinko. Voiko tämän pöydän vieressä olla möksöllään?


Juuri muutama päivä sitten kirjoitin, että elän mielelläni tätä talviaikaa. Miksiköhän mieli halajaa silti kaikkea kevääseen liittyvää...? Nytkin piti hakea vielä pienet sipulikukat tuomaan uuden alun tuntua ruokapöydälle.


Rentouttavaa viikonloppua! Toivotaan, että saamme nähdä ihan oikeankin auringon jossain välissä.

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

4 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakka liina. Mä täällä nyt neulon niitä tiskirättejä tuon sun ohjeen mukaan, että kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kovasti itsekin tuosta liinasta. Lapset olivat kylläkin sitä mieltä, että meillä näyttää ihan pääsiäiseltä... Sinähän laitoit nopeasti tuulemaan kudinrintamalla :) Kantsii pestä rätti vielä ennen ensimmäistä käyttöä, niin toimii heti paremmin. Mitä enemmän pesee ja käyttää, sen paremmin rätti pelaa.

      Poista
  2. Ihanan raikkaita ja keväisiä kuvia! Ripaus keltaista tuo kyllä auringon sisälle ja sehän on aina tervetullutta! :) Kiva asetelma! :)

    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Ihanasti tuo kodin tekoaurinko piristää. Täällä on ainakin ollut viime päivinä taas todella harmaat kelit, joten piristystä todella kaivataan :) Leppoisaa sunnuntaita sinullekin!

      Poista