torstai 13. helmikuuta 2014

DIY Ystävänpäiväkortit osa 2

Ystävänpäiväkorttien askartelu on jatkunut ja nyt myös esikoinen on saanut luokkakavereidensa kortit valmiiksi. Näitä kortteja piti tehdä enemmän, joten idean piti olla yksinkertainen ja niinhän se sitten olikin.


Löysin Pinterestistä tuon teksti valmiina kuvana. Olin tallentanut kuvan suoraan omalle koneelle ja nyt kun minun piti linkittää se tähän, en löytänyt kuvaa enää uudelleen. Toivottavasti kuvan tekijä ei pahastu isosti, vaikka Pinterestiä tarkempaa lähdettä en pystykään antamaan.


Teksti liimattiin valkoiselle paperille, jotta tekstille saatiin kehykset ja nämä kaksi paperia korttipohjalle. Kuvan alle liimattiin paksulla kaksipuolisella teipillä suklaasydän. Omat toivotuksensa esikoinen kirjoitti kortin takapuolelle.


Tuossa lopussa vielä testikappale ystävänpäivän aamiaisen tai iltapalan osasta. Alkaisikohan näillä päivä normaalia paremmin? Nyt saa meidän puolestamme huominen ystävänpäivä tulla. Siitä lähteekin sitten hiihtoloma. Jos olet lomaviikolla (tai vaikka myöhemminkin) liikkeellä Turun suunnalla, kannattaa pysyä kuulolla, sillä lähipäivinä, tai ehkä jo huomenna, on tulossa hyvin pitkä ja kuvarikas postaus kivasta retkikohteesta sisustamisesta ja käsitöistä pitäville aikuisille. Olen viettänyt siellä tällä viikolla ihanan aamupäivän.

Iloa torstaihin!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti