perjantai 14. helmikuuta 2014

Hiirenkorvaista ystävänpäivää!

Kävin viime perjantaina leikkaamassa pihasyreenistämme muutaman oksan sisälle maljakkoon. Kädessäni olevista oksista huomasin, että ne vihertävät jo. Helmikuun alussa! Nyt, viikon sisällä olleina oksat ovat jo näin suurilla hiirenkorvilla. Uskomatonta.


Eikös sanota, että niin monta päivää kuin oksien hiirenkorvien puhkeamiseen menee sisällä, on kevään tuloon viikkoja? Koskeeko se kaikkia oksia, vai vain jotain tiettyjä? Jos syreenit osaavat ennustaa tuolla tyylillä, niin kuukauden kuluttua pitäisi kevään olla jo hyvinkin pitkällä tuloillaan. Ei hassumpi ajatus.


Mutta niin. Tänään on Se Päivä, ystävänpäivä. Ystävänpäivä pitäisi olla oikeastaan joka päivä, mutta hienoa, että se on virallisesti ainakin kerran vuodessa. Oikein ihanaa ystävänpäivää siis kaikille rakkaille ystäville! Olette valtavan tärkeitä ja olen ikionnellinen, että olette olemassa ja että olen saanut teidät ystävikseni <3 Suuri kaukohalaus teille kaikille ihanille!


Huomenna sitten se lupaamani piiiitkä postaus retkikohteesta. Nyt tämä lähtee koululaisten avuksi ystävänpäivätapahtumaan jakamaan mehua ja herkkuja. Mukavaa ystävänpäiväviikonloppua!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

3 kommenttia: