keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Viiksivallujen pillit

Meillä lähestyvät tytön 7-vuotissyntymäpäivät. Lastenkutsut järjestetään kodin ulkopuolella, mutta koska juhlien sankari toivoi omia tarjoiluja, on kiva saada kutsuille myös oma, persoonallinen leima muutamilla pienillä yksityiskohdilla. Okei, lue siis, etten saa pidettyä sormiani erossa...


Yksi näistä yksityiskohdista tulee olemaan viiksipillit. Printtasin Pinterestistä, josta sain myös idean näihin pilleihin, viiksikaavan. Kaava löytyy täältä klik. Sen jälkeen päällystin värikkään kartongin mustalla kontaktimuovilla, piirsin viiksimallin sille ja leikkasin irti. Sen jälkeen vain rei'ittimellä reikä pilliä varten ja pillin pujotus reiästä.


Taitettavat pillit sopivat tähän tarkoitukseen parhaiten, sillä viikset saa pysymään hyvin paikoillaan taitteen kohdalla. Helpomminkin tämän voisi varmasti tehdä jos printtaisi viikset samantien hieman paksummalle kartongille, mutta ajattelin testata josko edes hiukan kosteutta hylkivä kontakti pitäisi viikset hieman paremmin kuosissaan koko herkuttelun ajan.

Mukavaa viikon jatkoa!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

2 kommenttia:

  1. Hauska idea.....tytöistä saa otettua hupaisia kuvia :) Kivat noi mukitkin....keraamiset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noin juuri ajattelinkin, että pillit ovat tavallaan myös yksi "ohjelmanumero". Mukit ovat Ricen ja ovat melamiinia. Ovat kivan näköiset ja huolettomat käytössäkin :)

      Poista