tiistai 4. helmikuuta 2014

Pehmustetta peffan alle

En myönnä miettiväni mitenkään aktiivisesti kesää tai edes kevättä. Eletään nyt ensin tätä talvea, kun se vihdoin tänne saatiin. Tosin juuri nyt ulkona on niin märkää ja harmaata, ettei pieni kevätauringon pilkahdus tekisi yhtään pahaa. Saa se minun puolestani olla kyllä pakkaspäivän auringonpilkahduskin.


Alitajunta on ilmeisesti kuitenkin jo valmistautumassa tulevaan. Sain nimittäin inspiraation kaivaa kudekerän ja virkkuukoukun esille ja aloittaa virkkaamisen. Virkkaaminen ja neulominen eivät ole ollenkaan vahvuusalueitani, mutta tällä hetkellä noilla tekniikoilla nyt vain saa niin ihanaa tulosta, että on kiva yrittää pienemmilläkin taidoilla.

Blogia aloittaessani loppukesällä 2013 kerroin miten tein pihalta kaadetusta puusta pölkkyjakkaroita. Nyt niihin syntyi muutama pehmuste virkkaamalla. Kunhan kevät tulee, on jakkaroita mukavampi käyttää pihalla varaistuimina kun peffan alla on edes hieman puuta pehmeämpää. Vielä mietin, pitäisikö tämän pehmusteen alle taiteilla lisäpehmustekerros.


Toistaiseksi eteisen pölkyt saavat vielä pitää paikkansa sisällä. Jakkaralla istuen saa ulkokengät mukavasti jalkaan.

Mukavaa päivää! Toivottavasti saadaan pian taas hieman enemmän pakkasta, sillä meillä on iso rivi vedellä täytettyjä maitopurkkeja takakatoksessa odottamassa lyhdyksi rakentamista. Nyt näyttää siltä, että nekin, jotka ehtivät jossain vaiheessa jo jäätyä, alkavat pikkuhiljaa sulaa.

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Pieni rippanen lisää käsityön leimaa ;)

   Poista
 2. Voi, sä olet saanut pölkkyihin maalinkin pintaan!....ja kivan pehmusteen. Mun pölkyt saman projektin jäljiltä on aina vaan naturelle-tilassa - suunnitteluasteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;) Ja keväällähän ne maalaushommat on hyvä tehdä kun saa maalata ulkona - jos noita nyt ylipäätään on ollenkaan pakko maalata.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Oman mukavuusalueen ulkopuolella tehdyistä, ihan onnistuneista jutuista, tulee aina itsellekin hyvä mieli.

   Poista