* * * * *
UUNIRIISIÄ JA BROILERIA
3,5 dl vettä
1 prk Crème Bonjour cuisine valkosipuli (ei siis tuorejuusto vaan se maitohyllystä löytyvä isompi purkki)
4-5 rkl kanafondia
6,5 dl pikariisiä (3 minuutin)
n. 2 dl 15 % ruokakermaa
broilerin minuuttipihvejä
Sekoita uunivuoassa vesi, Crème Bonjour cuisine ja kanafondi. Lisää pikariisi. Huomioi, että tuo 3 minuutin pikariisi toimii tässä kaikken parhaiten. Lado päälle broilerin minuuttipihvit. Paista 200-225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarkista paistoajan puolivälin jälkeen nestemäärä ja lisää ruokakerma sekä tarvittaessa vielä hieman vettä. Ruoka on valmista kun broilerit ovat kypsiä ja riisi imenyt nesteen itseensä.
* * * * *
Ruoka valmiina menemään uuniin. |
Miten se vanha ohje menikään, että älä tee kuten minä teen, vaan kuten minä sanon... Kuvassa oleva riisi jäi hieman liian kosteaksi. Vuoka olisi saanut olla vielä hetken uunissa, mutta lasten harrastukset painoivat päälle ja syömään oli päästävä. Anna siis riisin imeä kunnolla neste itseensä. Silloin se on parhaimmillaan.
Nyt vielä viimeiset kahvinautiskelut ja sen jälkeen luistelemaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle!
Anu
ps. Jos olet blogin Facebook-tykkääjä ja haluat nähdä kaikki päivitykset uutisvirrassasi, käy varmistamassa, että olet ruksinut Arjen timanttien FB-sivun etusivulta tykkää-ruudusta aukeavasta listasta saa päivitykset -kohta. Tulipa selitettyä monimutkaisesti, mutta toivottavasti ymmärsit ;)
Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.
Nam, kiitos tästä ohjeesta, maukkaat ja helpot arkiruokareseptit ovat enemmän kuin tervetulleita! Tämä menee kokeiluun heti tällä viikolla. :)
VastaaPoistaMukavaa helmikuun alkua! <3
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
PoistaOmpas herkullisen näköistä kanaa, kiitos vinkistä. :) Löysin vasta blogisi ja tykästyin! Sulla on kiva tapa kirjoittaa ja yhdyn kyllä tuohon mottoosi arjesta ja sen hauskuudesta. :)
VastaaPoista- Helkku
Voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Ihana kuulla tuollaista palautetta. Arjen kokemiseen voi tosiaan vaikuttaa paljon itse. Välillä se vain vaatii aktiivista työtä enemmän kuin toisella kertaa :)
PoistaKiitos ohjeesta! Meillä syötiin tänään uuniriisiä :)
VastaaPoistaToivottavasti maistui!
PoistaKokeilin tätä resepti, pienillä muokkauksilla :) lisäsin hmp:t riisien sekaan ja laitoin maustetun ruokakerman heti alussa joukkoon, riisistä tuli tosi hyvää :P
VastaaPoista