tiistai 18. helmikuuta 2014

Kultaisia kylkiä ja keväinen hetki

Helmikuu ja hiihtoloma. Ulkona ei kuitenkaan näytä aivan perinteiselle hiihtoloma-ajalle. Etenkin tänään, kun täällä lounaassa on saatu pieni hetki nauttia silloin tällöin pilkistävästä aurigostakin, alkaa olo olla melko keväinen. Pitäisiköhän tällä viikolla leikata jo omenapuut ja marjapensaiden oksia...


Tämän päivän timantti on ollut ehdottomasti kotipihalla savustettu lohi. Sain vinkin käyttää ystävänpäiväsuklaaseen ostamaani vaniljasuolaa myös vaaleaan kalaan ja se toimikin hienosti. Kultakylkinen siika sai vaniljasta upean, hienostuneen vivahteen. Ei sillä, etteikö tuo itse savustettu kala olisi muutenkin ollut jo herkullista.


Syreenissä on pihalla tosiaan jo pientä viherrystä, maassa hieman enemmän. Lumiukon alapallo alkaa olla melko yksinäinen kuraisen maan keskellä. Maitopurkkiarmeija, joissa ovat jäätymässä lyhtyihin tarvittavat jäätiilet taitavat jäädä jäätymättä.


Mutta voi miten pienestikin pilkistävä aurinko tuo lisää virtaa. Aurinkoa sinunkin päivääsi! Jos ei muuten, niin ainakin näiden kuvien välityksellä.

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

2 kommenttia:

 1. Aurinko, aurinko...kaloja paistaa...;)
  R&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään paistaa niitäkin :D Ja herkullisiksi paistoikin.

   Poista