lauantai 26. lokakuuta 2013

Popsi popsi porkkanaa(kakkuaa)

Tänään on ollut porkkanapäivä. Tarkemmin sanottuna porkkanakakkupäivä  Valinta on ollut vaikea, sillä olen viime aikoina löytänyt kaksi hyvältä kuulostavaa reseptiä porkkanakakulle. Molemmat menivät kokeilulistalle, mutta ensimmäisenä vuoroon pääsi se resepti, jonka löysinkin ensimmäisenä. Järjestys ennen kaikkea ;)


Kokeilu kannatti ja kakku onnistui erinomaisen hyvin. Resepti löytyi siitä samaisesta Maku-lehdestä, josta testasin jo bageleidenkin reseptin. Nyt on jo kaksi taitetun sivukulman reseptiä kokeiltu, jihuu. Molemmat jäävät talteen. Tässä resepti sinullekin jos haluat kokeilla.

Resepti by Anna Mäkelä
Jotain muutoksia pitää kuitenkin aina tehdä ja tällä kertaa minun muutokseni johtuivat käytännön asioista. Vaihdoin vanilja-aromin sitruunamehuun ja saksanpähkinärouheen hasselpähkinärouheeseen. Noita kun sattui löytymään kaapista. Kuorrutusta tein ohjetta suuremman satsin, mutta hieman vähempikin olisi kyllä riittänyt.


Nyt siirryn lauantai-illan kotikatsomoomme. Josko nappaisi mukaan ihan pienen palan vielä myös tätä kakkua... Leppoisaa iltaa sinullekin!

Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti