torstai 10. lokakuuta 2013

Pronssikausi korkattu

Ennen (lue: vielä alkukesällä) oli rosteri, teräs, harmaa ja vielä kerran harmaa valkoisen kaverina. Siis juu, mulle vain harmaata, ei missään nimessä ruskeaa. Ei tosiaankaan. Nyt silmä hakee (kuten ilmeisesti muutaman muunkin silmä) ruskeita ja pronssisia yksityiskohtia kodin sisustukseen. Ne vain näyttävät niin todella hyviltä.


Minulle syksy tuo aina mukanaan tarpeen käyttää uutta väriä sisustuksen yksityiskohdissa. Olen puhtaiden, raikkaiden värien ystävä, mutta syksyllä huomaan katsovani enemmän murrettuja värejä sillä silmällä. Viime syksy oli luumun, tämä syksy näyttää olevan ruskean. Etenkin hieman sinappiin taittavan ruskean. Ja taas vaihtuivat olohuoneen sohvatyynyjen päälliset :) Tässä ruskeassa kaudessa on positiivista myös se, että kuvissakin sohvan takana näkyvä ruskea piano saadaan viimeinkin maastoutumaan olohuoneeseemme. Jo pelkät uudet sohvatyynyt tekivät ihmeitä siinä asiassa. Enpä olisi uskonut, ellen olisi nähnyt.


Pronssi tai kulta eivät myöskään ole olleet minun juttujani pitkiin, pitkiin aikoihin. Itse asiassa pronssi ei ole ollut sitä koskaan. Nyt pronssi on kuitenkin Juuri Se Juttu. Viime viikonloppuna Helsingissä käydessämme korkkasin kotimme pronssikauden ja mukaan tarttui tämä ihana Hayn Lup square -kynttilänjalka. Niin supersimppeli, mutta niin superihanakin. Suunnitelmissa on poiketa lähipäivinä hakeamaan pronssin väristä spraymaalia, käydä kaappeja läpi ja etsiä asioita, joista saisin tehtyä Lupille värikavereita. Katsotaan mitä löytyy ja mitä saan aikaiseksi. Luulen, että yksi maalauksen kohteeksi joutuva uhri on jo ainakin löytynyt. Mikä sinun tämän syksyn värisi on, vai onko se sama kuin viime syksynä ja sitä aikaisempinakin vuosina? Vai koetko ylipäätään ollenkaan tarvetta vaihdella kodin tehosteväriä vuoden mittaan?

Värikästä syyspäivää toivotellen,

Anu

ps. Jos et ole vielä laittanut osallistumistasi arvontaan, kannattaa tehdä se pikapikaa klik tästä. Osallistumisaikahan päättyy tänä iltana. Saataisikohan tänään myös 30 FB-tykkääjän raja puhki...? Tästä pääset suoraan laittamaan tykkäyksesi klik ja saat päivitykset näppärästi omaan FB-uutisvirtaasi :)

EDIT: ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti