Yksi himoitsemistani resepteistä oli lehdessä oleva bageleiden resepti. Yritys leipoa noita herkkuja on ollut jo pari viikonloppua, mutta aina eteen on tullut jotain, mikä on jättänyt yrityksen yritykseksi. Tänään oli vihdoin kuitenkin Se Päivä.
Siispä ensin taikinahommia, sitten keittämistä, keitettyjen bageleiden päälle siemeniä ja viimeiseksi vielä uuniin. Ihan bagelin näköisiä näistä tuli ja makukin oli kohdallaan kun vielä paahtoi halkaistut bagelit. Ilman paahtamista nuo olivat melkoisen sitkeitä. Ehkä niiden kuuluukin olla, sitä en tiedä, mutta omaan makuun paahdetut versiot olivat mukavampia. Oikeastaan olivat tosi herkkuja.
Resepti Maku-lehdestä 5/2013 |
Nyt on vatsa killillään, osa leipomuksista pakkasessa ja muutama varattuna vielä aamiaisellekin. Olipa hyvää.
Heipat,
Anu
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti