torstai 24. lokakuuta 2013

Oih, omeletti!

Niin antoisaa ja mielenkiintoista kuin blogien lukeminen onkin, on se toisaalta myös vaarallista. Minulle ne luovat ainakin erilaisia tarpeita. Ja koska luonteeni on mitä on, en saa rauhaa, ennen kuin olen päässyt toteuttamaan tai kokeilemaan näkemiäni ideoita. Aivan sama, liittyvätkö ideat ruokaan, sisustukseen, askarteluun, isoon asiaan tai johonkin pieneen yksityiskohtaan, periaate on kuitenkin sama. Kuume on ja pysyy, kunnes se on "lääkitty".

Viimeisin kuumeiluni liittyi omelettiin. Näin ihanan omeletin ohjeen Siskot kokkaa -blogissa ja sen jälkeen en saanut sitä pois mielestäni. Onneksi tämä kuume ei ollut kuitenkaan tuota vaarallisemmasta asiasta.Kyse on amerikkalaisesta klassikosta, Denverin omeletista. Kaikessa yksinkertaisuudessaan ideana on laittaa omeletin sisälle täyte, jossa on ilmakuivattua kinkkua, juustoraastetta sekä ranskankermaa, johon on pilkottu pieneksi tuoretta tomaattia. Taitetun omeletin päälle laitetaan vielä lisää ranskankermaa.


Ja olihan se kuumeilun arvoista. Kannatti kokeilla, tälläkin kerralla. Siskoille kiitos! Ainoa muutos, jonka seuraavalla kerralla teen on, että lorautan omeletin päälle jonkin verran tätä kertaa vähemmän ranskankermaa. Alkuperäisen reseptin löydät täältä klik, jos haluat sinäkin testata.

Uskomatonta, että ollaan taas perjantain aatossa. Hyvää tuulta päivääsi!

Anu

ps. Onko täällä muita kuumeilijoita, vai kuumeilenko yksikseni erilaisista asioista? Vertaistukea tarjolla - anyone? Mistä sinä olet viimeksi kuumeillut?

pps. Käy tykkäämässä Arjen timantteja -blogista myös Facebookissa klik, niin saat päivitykset omaan uutisvirtaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti