torstai 17. lokakuuta 2013

Aamun ajatelma vol. 2

Kaunista huomenta taas pienen mietelauseen kera. Olen kerännyt jo aika nuoresta asti erilaisia aforismeja, mietelauseita. Niissä muotoutuu monesti niin kauniisti sanoiksi asiat, joita itsekin ajattelee.


Joskus mietelauseista saa päiväänsä iloa ja hyvää tuulta, toisinaan rohkaisua, kannustusta tai lohtuakin. Joskus sanat vain yksinkertaisesti kokoavat omat ajatukset: juuri noin ajattelen, mutta en vain ole osannut muotoilla sitä.  Äidiltäni olen oppinut tavan kirjoittaa onnittelukortteihin runon tai mietelauseen onnittelun lisäksi. Pieni lisäteksti tekee kortista heti henkilökohtaisemman ja siitä näkee, että kortin saajaa on ajateltu. Tuo tapa on jäänyt minulle ja usein pyrinkin löytämään tilanteeseen, henkilöön tai hetkeen sopivan lauseen tai kaksi liitettäväksi antamaani korttiin.

Nykyisin kerään mietelauseita myös Pinterestin puolella ja sieltä tämäkin löytyi. Noihin sanoihin kiteytyy ajatus tämän bloginkin takaa: arki ei voi olla aina kivaa, mutta siitä voi tehdä mahdollisimman mukavaa. Aina sitä ei tahdo muistaa, mutta elämä maistuu paremmalta kun tuo ajatus on edes jossain takaraivossa olemassa.

Hyvää mieltä päivääsi!
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti