maanantai 2. kesäkuuta 2014

Mansikoita, mustikoita

Tänään on ollut koululaisten ensimmäinen virallinen kesälomapäivä ja vihdoinkin aurinko palasi omalta lomaltaan. Ihan mahtavaa.


Innostuimme kuopuksen kanssa kauppareissun päätteeksi lähikaupan ulkopuolella olevalla kojulla ja varasimme välipalalle mansikoita, mustikoita ja herneitäkin. Ulkolaisia kaikki vielä toistaiseksi, mutta ihan hyvin näissäkin oli jo oikeita makuja. Kotimaisia odotellessa...


Lämpimän päivän terassisohvapiknikille teimme vielä oman smoothien: jäisiä mustikoita, banaania, Kuidukasta ja vaniljasoijajuomaa. Vaniljarahka olisi sopinut tuohon juomaan hyvin, mutta sitä meiltä ei löytynyt. Tuo vaniljasoijajuoma tekee smoothiesta jäisten marjojen kanssa oikeinkin pirtelömäistä ja juoma maistuu ainakin meillä myös lapsille.


Pensasmustikoissa olen niin mainoksen uhri. Useammassa blogissa on kirjoiteltu viime aikoina pensasmustikoista ja siitä se tarve tännekin sitten tuli. Ja hyviltähän ne maistuivat, ihanat mutusteltavat. Olenko minä vain helppo, vai tekeekö blogimaailma toisillekin tällaisia pakko-saada-tarpeita? Tästä mustikkatarpeesta en nyt ole kovin pahoillani - se oli ihan positiivinen juttu.

Mukavaa maanantai-illan jatkoa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

10 kommenttia:

  1. Täälläkin ostettiin mansikoita, mutta aurinkoa ei ole näkynyt eikä kuulunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältäkin aurinko katosi jo, mutta eilinen päivä oli ihana. Aurinko antaa ihan hurjasti energiaa :)

      Poista
    2. Täksi viikoksi luvattiin onneksi taas aurinkoa, tälläinen +20 ja puolipilvinen on ihan kiva työilmakin!

      Poista
    3. Tää on tätä Suomen kesää: välillä mennään uikkareissa, välillä tarvitaan lähes talvivaatteita :)

      Poista
  2. Juu tulee pakkotarpeita - tällä hetkellä niitä ovat kaikki raparperiherkut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri pelastuksesta - en olekaan siis ainoa helppo nakki ;) Voi, raparperiherkut ovatkin ihania...

      Poista
  3. No muista blogeistahan tulee vaikka mitä päähänpinttymiä, joita on pakko saada! :) Ja sitäpaitsi pensasmustikat on ihan parhaita. Taas tuli himo. Päähänpinttymistä puheen ollen, olisinkohan sun blogista lukenut lavankauluksista istutuslaatikoina..? No, nyt niitä on kaks takapihalla odottelemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää kohtalotovereita, ihanaa! Juu, minä ainakin kirjoitin puutarhaunelmiini noista kohopenkeistä. Mulla ne ovat edelleen unelma-asteella, joten laitathan kuvia blogiin kun saat hommia eteenpäin :D Kiva kuulla, että olet saanut inspiraatiota täältä!

      Poista
    2. Ai se oli jopa vastaus omaan puutarha -kysymykseeni :D No kyllä kannatti sekin haaste laittaa eteenpäin :) Laitan kuvia, kun saan laatikoihin sisältöä - muutakin kuin multaa :)

      Poista