perjantai 6. kesäkuuta 2014

Historialliset Turun bloggaajien ensitreffit

Eilen se sitten tapahtui: Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajat kokoontuivat ensimmäisen kerran. Huhuilimme Projekti Verkarannan Jutan kanssa turkulaisia bloggaajia huhtikuussa ja kutsuumme vastattiin ihan mahtavasti. En edes tiennyt, että tällä suunnalla on niin paljon bloggaajia. Nyt oli upeaa saada monille tutuillekin blogeille kasvot - ja huomata, että noita blogeja kirjoitetaan omalta lähialueelta - ja toisaalta tutustua uusiin blogeihin ja ihmisiin niiden takana.


Sisustuksen G.:een ihanat suunnittelijat ja tehonaiset Jaana Ahokoski ja Nina Lindholm tarjosivat meille tilat kokoontumiselle ja Zinotin naiset Susanna Wiljanen ja Laura Rostedt eli naiset kahden suosikkisarjani (Musta5101 ja Mayn) takaa sekä Magia Graphicsin mahtava Milla Säteri olivat olleet mukana järjestelyissä ja tuoneet paikalle mielenkiintoista katseltavaa ja hypisteltävää.Arvaapa mistä tunnistin Linnankadulla kokoontumispaikkaa lähestyvät bloggaajakollegat? No kamerastapa tietenkin. Mihinkä sitä bloggaaja kameraansa jättäisi... Puheensorina täytti heti tilan ja kamerat alkoivat räpsyä kun tilaisuus saatiin alkuun. Sen lisäksi, että oli hienoa päästä vaihtamaan kokemuksia ja tutustua uusiin ihmisiin, oli mahtavaa kuulla paikallisten, melko tuoreidenkin yrittäjänaisten kuulumisia ja nähdä heidän uutuuksiaan. Nuo kaikki naiset ovat rohkeita, idearikkaita ja luovia sekä ihmisinä ihania, joten toivon kovasti, että yritykset saavat suuren tuulen purjeisiinsa ja sisustavat ihmiset löytävät heidän mahtavat tuotteensa (joista itse voisin ottaa kotiini ihan kaiken...).


Yhteistyö on nyt saatu aloitettua ja se on mahtavaa. Yhdessä olemme enemmän. Uusia jatkosuunnitelmiakin tehtiin jo ja jos ja kun kaikki menee kuten suunnittelimme, pääsevät seuraavaan kokoontumiseen osallistumaan myös lukijat. Kannattaa siis pysyä kuulolla. Vaikka turkulaisista sanotaankin, että he tai siis me olemme hitaasti lämpiäviä ja sisäpiiri-ihmisiä, ei tämä bloggaajaryhmä halua kuitenkaan olla sellainen. Ota siis rohkeasti yhteyttä johonkin meistä jos olet Turun alueen lifestyle- tai sisustusbloggaaja, niin kerromme miten pääset mukaan!Kiitos Jutta kun innostuit ideasta, kiitos kaikille järjestäjille ja kiitos kaikille mukana olleille supermukavasta ja piristävästä illasta! Nähdään pian uudelleen <3 Saimme kaikki kotiinviemiseksi ihanat goodiebagit ja esittelen sen sisällön, sekä pienet ostokseni toisessa postauksessa myöhemmin.

Nyt ei muuta kuin lämpöistä viikonloppua!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


20 kommenttia:

 1. Suuri kiitos sinulle ja Jutalle kokoonkutsumisesta ja tilaisuuden järjestämisestä. Ja tietysti kiitos myös illan emännille. Oli kyllä todella kiva tilaisuus - eikä tullut ollenkaan orpo olo siellä Oikeiden Bloggajien joukossa tällaisella harrastelijallakaan. Ja tietysti oli kiva nähdä niitä kasvoja sieltä blogien takaa - ja tutustua myös uusiin blogeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi! Oli kiva nähdä ja saada Lady of The Messille kasvot :) Otetaan pian uusiksi. Totta, ettei illan aikana erottunut mitenkään kuka on kokeneempi ja kuka tällainen harrastelija. Jokaisella on vahvuutensa ja on kiva, että pääsemme tästä eteenpäin myös oppimaan toisiltamme.

   Poista
 2. Voi kun teillä on ollut siellä ihanat treffit. Ja ihania tuotteita kuvissa. Minullakin on huomenna kiva päivä kun tapaamme Mintunmustaa blogin Siljan kanssa, ensimmäistä kertaa. Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivat treffit ja noista tuotteista, juuh, voisin ottaa kotiini ihan kaiken ;) Ovat niin ihania. Kivaa bloggaajatreffiä sinullekin JohannaL! Toisen bloggaajan kanssa on kiva päästä turisemaan ja vaihtamaan kokemuksia ja on ihana tietää, että jos tulee vaikka joku pienikin tekninen ongelma, joka kuitenkin tulppaa asioiden etenemisen on osoite, josta voi kysyä apua. Mukavaa viikkistä sinullekin!

   Poista
 3. Kiitos Anu huikean ihanasta illasta! Oli mukavat tavata virtuaalituttuja ihan livenä :-)
  Toivottavasti tapaamme pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija itsellesi! Oli kiva tavata - katsotaan mihin tämä porukka vielä yhdessä pystyykään :) Seuraavaa tapaamista odotellen... Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 4. Kiitokset täältäkin mukavan rennosta illasta! Näitä tosiaan lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Suffeliini sinullekin! Ja kiitos kun kiitätte, mutta isoimman työn tekivät kuitenkin nuo ihanat G:n, MG:n ja Zinotin naiset. Jutan kanssa vain polkaisimme pienet alkuvauhdit ;) Mutta jep, tästä tämä tosiaan lähtee. Pysytään aktiivisina ja järkätään lisää yhteisiä juttuja! Leppoisaa viikkistä!

   Poista
 5. Olipa kiva lukea postaus teidän alueen bloggaritapaamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Tällaiset tapaamiset ovat kyllä tosi mukavia ja toisten alueiden tapaamisista lukiessa idea tähän Turun päiväänkin syntyi :)

   Poista
 6. Oli ihan huipputapaaminen - kiitos kaikille järjestäjille sekä ideoijille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, samaa mieltä Kati! Ihanaa kun olit mukana <3

   Poista
 7. Mä olen edelleen ihan liekeissä koko tästä jutusta, kiitos siis vielä kerran, että pistitte tuulta purjeisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla - sama tunne mullakin! Kiitos kun lähdit mukaan - oli kiva tutustua :)

   Poista
 8. Kovasti kiitoksia Anu sinulle ja Jutalle (unohtamatta toki näitä muita järjestäjiä) mukavasta illasta! Toivottavasti tavataan myös ensi kerralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi Katri! Sinut etenkin oli kiva nähdä livenä kun täällä blogistaniassa on jutskailtu jo aikaisemmin :)

   Poista
 9. Näinkin (yllätysyllätys) jo jossain toisessa blogissakin kuvia näistä kemuista! Todella ihanan näköiset puitteet siellä teillä! Sinulla on kiva blogi, ihana uusi löytö! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli tosiaan kiva ilta ja moni on innostunut kirjoittelemaan siitä ;) Kiva kun löysit tänne, tervetuloa toistekin! Aivan ihana blogi sinullakin. Kävin jo klikkaamassa itseni sinne lukijaksi.

   Poista
 10. Vaikuttaapa ihanalta tapaamiselta, harmi kun en ihan ole Turun seudun bloggari, vaikkei meille Turusta niin kovin pitkä matka olekaan...
  Mutta tuohon lukijatapaamiseen osallistun kyllä enemmän kuin mielelläni! Olisi hauska tietää että tunnistaako sitä helposti ihmisen sieltä blogin takaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisikin hauska laittaa bloggajaat riviin ja heidän bloginsa toiseen ja yrittää yhdistää ;) Tervetuloa mukaan kesätapahtumaan - lisätietoja seuraa lähempänä h-hetkeää! Voi kun olisikin kiva tavata sinut.

   Poista