perjantai 27. kesäkuuta 2014

Onni tulee joskus pienestä

Kyllä ihmisen onni ja ilo voivat olla pienestä kiinni. Pitkältä tuntuvan kylmän jakson jälkeen aurinkoinen aamu, terassiaamukahvin  terassiaamuteen mahdollistava lämpö, edellisen päivän kauniit löydöt ja kukat. Tällä setillä lähtee tämä aamu käyntiin.


Aamutee ja kukat eivät kaipaa sen suurempia selittelyjä, mutta löydöillä tarkoitin tuota kaunista tarjotinta ja sillä olevia pikkukippoja. Blossomin tarjotin on peltiä, vaikka se näyttääkin äkkiä katsottuna keraamiselta. Ensimmäiseksi kodikseen se sai terassipöytämme, vaikka suunnittelin sitä myös tarjoiluvadiksi herkkujen alle. Pienet Blossomin tuikkukupit toimivat myös pienien kukkien maljakoina. Syksymmällä tuikkujen valo pääsee kauniisti kimaltelemaan niiden läpi. Olen aivan ihastunut sekä tarjottimeen, että tuikkukippohin.


Aamuteekin ehkä vaatii ainakin minua tunteville pienen selityksen. En ole ollut isommin teeihminen, mutta hairahdan helposti kauniisiin teepakkauksiin. Onnekseni kauniit pakkaukset ovat sisältäneet myös hyvää teetä, eikä Pukka-tee tehnyt poikkeusta. Juuri sopivan pehmeän makuista minun makuuni. Nähtäväksi jää miten tuo detox-puoli toimii ;)


Katsohan mitä löysin aamun pikaiselta metsävisiitiltä! Mustikat alkavat pikkuhiljaa sinertää.

Ihana aamu sai vielä pisteen yllensä kun kuopuksen ystävän äiti toi kuopusta uimakouluun hakiessaan pinkkejä pioneja heidän pihaltaan. Kotona on hiljaista kuopuksen lähdettyä uimakouluunsa ja esikoisen ollessa vielä ystävänsä yökyläsyntymäpäivillä ja niinpä aamutee jatkui kahvilla ja jatkoin hetken terassisohvalla linnunlauluja kuunnellen. Hetki jää tähän.


Huomasin muuten aamulla Facebookin puolelta, että nuo Blossomin tuotteet ovat Kotilaiturilla, josta ne (ja tuon teenkin) eilen löysin, tänään ja huomenna "aurinkoisen päivän kunniaksi" -20 prosentin tarjouksella. Ilmeisesti siellä kauppias on samanlainen aurigonpaisteen onnelliseksi tekemä ihminen.

Tässä onnentunteessa lähden leijailemaan kohti viikonloppua. Toivottavasti aurinko on tartuttanut saman tunteen myös sinuun. Mahtavaa viikonloppua!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

15 kommenttia:

 1. Auringolla on kyllä jännnä vaikutus! Tänään oli aamulla niin pirteä olo ja aurinkoinen mieli töihin lähtiessä. Iloa tähän päivään tuo sekin, että tiedän tänään meneväni kylään tätini luo ja samalla näen yhden kummitytöistäni! <3
  Oikein mukavaa, aurinkoista viikonloppua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta Nanne! Aurinko antaa ihan valtavasti energiaa. Toivottavasti sinulla on ollut kiva vierailupäivä. Upeaa viikkistä sinullekin <3

   Poista
 2. Heti kiinnitin huomioni tuohon ihanaan tarjottimeen! Mulla on iso laatikollinen erilaisia tarjottimia, mutta tuon tapaista ei ole. Talvella ihailin Green Gaten ihanaa ruskeana ja harmaana saatavaa keraamista tarjotinta, joka muistuttaa tuota sinun tarjotintasi...Ja kyllä! Auringosta saa niin paljon energiaa. Ihanaa, kun se on taas täällä.:) Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihana Taina K! Olen haaveillut tuon tyyppisestä tarjottimesta jo jonkin aikaa ja nyt en pystynyt enää vastustamaan kiusausta. Toivotaan, että saamme pitää aurigon täällä edes muutamia päiviä - pientä puutostilaa on sekä valosta että lämmöstä ;) Ihanaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 3. Meilläkin aamu lähtenyt erittäin hyvin käyntiin tänään, aurinko tekee kyllä ihmeitä! Saa jotenkin paljon enemmän aikaseksikin, entäkö pilvisellä ja sateisella säällä. :)

  - M / paintmyhouseblack.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin on auringolla ollut sama vaikutus M! Kukahan osaisi nykytekniikalla siirtää tuon auringon antaman virran meihin ihmisiin myös pilvisempinä ja pimeämpinäkin päivinä... ;) Aurinkoa myös viikonloppuusi <3

   Poista
 4. Onnellinen kauppias löytyy täältä tosiaan. Auringon ja monien ihanien asiakkaiden onnellistuttama :)
  Oi miten kauniisti tuo tarjotin ja tuikut sopiikaan teidän terassille! Tarjotin on osoittautunut supersuosituksi, niitä on enää yksi jäljellä - vink vink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Mikäs sen parempaa kuin onnellinen kauppias ja onnellinen asiakas ;) Olen aivan tosi tyytyväinen ostoksiini ja parasta niissä on, että ovat monikäyttöisiä. Ei tarvitse talven ajaksi jemmailla niitä minnekään terassitavaroiden varastohyllyille, vaan niillä on ihan omat tehtävänsä myös silloin. Kiitos!

   Poista
  2. Meinasi unohtua: Ihanaa viikonloppua myös Kotilaiturille!

   Poista
 5. Ihkuja tuikkukippoja ja upea tarjotin! Sopivat ihan täydellisesti tummien terassikalusteiden kanssa.

  Aurinkoista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Teija. Pinkeillä kukilla ja vihreällä tai valkoisella lisällä saa yhdistelmään kuitenkin ihanaa piristystä. Aurinkoista viikonloppua sinullekin <3

   Poista
 6. Kaunis tarjotin ja suloiset tuikkukupit. Toivotaan, että sitä lämpöä alkaisi nyt tulla meille. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JohannaL! Täällä on ollut tänään jo ihan suhteellisen lämmin päivä (lue: päivällä ei tarvittu tumppusukkia jalkaan). Uskotaan ja toivotaan, että tästä lähtee kesän uusi tuleminen ;) Ihanaa viikkistä myös sinulle!

   Poista
 7. Kyllä auringolla on tosiaankin valtava vaikutus ja sen huomaa erityisrn hyvin nyt, kun paiste ja lämpö on ollut kortilla. Kaunis tuo tarjotin tuikkukippoineen ja tosi hauska tuo sohvan tyyny :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta rva Lahoa Rautaa, että aurinkoa arvostaa nyt tauon jälkeen oikeasti enemmän kuin alkukesän hellejaksolla. Pöllötyynyt ovat Ikeasta ja ne ovat minustakin kivan pirteät muuten tummassa kokonaisuudessa.

   Poista