keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kävelyllä satumaisessa metsässä

Aivan kotimme vieressä on tällä hetkellä aivan upea satumainen metsä. Tai metsä siinä on aina, mutta tähän aikaan vuodesta tuo metsä muuttuu aina suorastaan satumaisen näköiseksi. Tänä vuonna tuntuu, ainakin minusta, että kukkaloisto on vielä normaaliakin kauniimpi.


Kaupunki on istuttanut talkoolaisten avustamana nimittäin kävelyteiden viereen metsään valtavat määrät rhodoja. Puisto perustettiin vuonna 1999 ja silloin maahan kaivettiin yhteensä 340 alppiruusupensasta. Osa pensaista on nyt valtavan kokoisia ja pensaiden välissä risteilee polkuja. Aika mahtava tunne kulkea noita polkuja pitkin eriväristen rhodojen ympäröimänä.


En osannut valita vain muutamaa kuvaa, joten tervetuloa kanssani pidemmälle kuvavaellukselle alppiruusupuistoon. En olisi yhtään ihmetellyt, vaikka pensaiden välistä olisi jossain vaiheessa lähtenyt pieni keiju lentoon. Niin kaunista vai mitä?


Kaunista keskiviikkoiltaa!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


10 kommenttia:

 1. Onpa todella upea metsikkö! Tuollaisia lisää joka puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on minustakin. Kukkaloisto veti hiljaiseksi, mutta kamera räpsyi senkin edestä :)

   Poista
 2. Laitoin sulle mailia :) Ihania kuvia olet ottanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Sulle lähti postia takaisin - kiva nähdä tänään ja saada kasvot blogillesi :)

   Poista
 3. Wau mikä kukkaloisto! Tuolla kyllä kelpaa kävellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Nanne! On kyllä kaunis paikka ja oikeasti vain parisataametriä kotioveltamme :)

   Poista
 4. Ennen lukemista ajattelin että mikä satumetsä on kyseessä. Todella kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällainen satumetsä :) On kyllä erityisen kaunis tänä vuonna.

   Poista
 5. Oi että! Vitsit, todella keijumainen paikka! Missä tuollainen on? Tiedän, että Raisiossa on joku alppiruusupuisto, mutta että täällä Turun alapuolellakin jossain vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juuri se Raision alppiruusupuisto. Raision lukion parkkipaikalle kun ajaa, niin puistoa ei voi olla huomaamatta. Ja juu, siellä asustaa ihan varmasti keijuja - uskon niin ;)

   Poista