maanantai 9. kesäkuuta 2014

Yrittäjänaisista ja ihanuuksista

Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat tänä päivänä uskoa unelmiinsa, ottaa askeleen kohti tuntematonta ja lähteä yrittäjiksi.Yrittäjyys antaa valtavasti mahdollisuuksia ja vaikka työtä tehdään paljon, tehdään sitä oman idean eteen (ja taakse ja sivullekin). Leipänsä voi varmasti ansaita helpommallakin, mutta mikä palkitseekaan paremmin kuin sen näkeminen, että oma idea kantaa ja lähtee lentoon. Mutta rohkeutta tuo vaatii. Paljon. Etenkin tänä päivänä.


Tällaisia rohkeita yrittäjänaisia oli mukana viime torstain bloggaajatapaamisellamme. Hatunnosto heille. G.:een naiset ovat tehneet töitä oman yrityksensä kanssa jo hieman pidempään. Oli mielenkiintoista jutella heidän kanssaan sisustamisesta ja siitä, minkälainen heidän mielestään on onnistunut sisustus ja miten he pääsevät asiakkaan pään sisälle näkemään mitä asiakas todella tahtoo, vaikka hän ei osaisikaan pukea tahtomaansa sanoiksi.


Yrittäjinä hieman nuorempia ovat naiset Musta5101- ja mayn -tuotesarjojen takana. Nuo sarjat ovat todella makuuni. Tuotteet ovat hyvin yksinkertaisia ja tyylikkäitä ja silti niissä on Se Jokin. Musta5101-tuotteista jo kirjoittelinkin aikaisemmin, mutta nyt sarjalle on saatu sisar, mayn. Mayn -tuoteperheeseen on juuri lanseerattu kaksi eri kokoista tarjotinta, kahden kokoiset servetit, nahkaiset säilytyslieriöt sekä kahden kokoiset metallikorit. Ihania tuotteita kaikki ja tuotteita, jotka sopivat monenlaiseen sisustukseen. Goodiebagiin meille oli sujautettu pellavainen keittiöpyyhe, sekä servetit - kiitos. Minulla on jo aikaisemmin ollut käytössä tuollainen keittiöpyyhe ja se on todella laadukas. Pellava pehmenee ensimmäisessä pesussa ja kuivaa astiat todella hyvin. Tuo laadukkuus onkin yksi mikä yhdistää kaikkia Zinotin tuotteita. Tuotteet suunnitellaan Liedossa ja naiset tekevät hyvin tarkkaa työtä kaikkien yksityiskohtien ja toimivuuden miettimisessä ja hiomisessa. Upeaa.


Kolmas yritys, Magia Graphics, on myös suhteellisen tuore juttu, vaikka yrittäjätaustaa tällä naisella on jo ennestään. MG lanseerasi juuri oman juliste- ja korttimalliston ja tykkään kovasti. Millalla on ihana huumori mukana tekemisessään ja se paistaa myös tuotteista, vai mitä sanotte esimerkiksi tuon mustan julisteen tekstistä?

Magia Graphics tekee myös räätälöityjä julisteita ja vaikka tapettejakin oman suunnitelman mukaan. MG:lle avattiin vasta uudet kotisivut ja sieltä löytyy esimerkiksi hyvin vaarallinen vinkkipankki oman tekstin suunnittelun avuksi. Pääset vinkkipankkiin tästä, mutta varoitan, itselleni vierailu siellä johti tarpeeseen saada omat julisteet. Noista julisteista mainitsinkin jo ohimennen Tekstejä, fontteja ja printtejä -postauksessani, jonka kuvituksen tekstikortit ovat muuten MG:n tuotantoa. MG:ltä goodiebagiimme oli sujautettu tässä alla olevassa kuvassa olevat kortit ja lisäksi saimme vielä julisteetkin - kiitos.


Ja vielä ne pienet ostokseni. Ensimmäinen pullo Mustan käsitiskiainetta on viimeisiä pumppauksia vaille tyhjennetty ja siksipä hankin nyt uuden, jotta pääsen jatkamaan tiskailujani jo tutuksi tulleella hyvän tuoksuisella tiskiaineella. En myöskään päässyt kävelemään ihanien tarjottimien ohi, vaan sellainen pääsi myös muuttamaan meille. Mietin pitkään isomman ja pienemmän koon välillä, mutta koska meillä on jo pienemmän tarjottimen kokoiset aamiaistarjottimet käytössä, päädyin nyt suurempaan kokoon. Tuo tarjotin näkyikin jo eilisessä raparperikakkupostauksessani. Kovassa käytössä se on ehtinyt olla jo muutenkin heti ensimmäisen viikonlopun aikana.


Tällaisia ihanuuksia. Jos haluat saada tietoa mayn ja MG:n uusista tuotteista ja ajankohtaisista asioista, käy ihmeessä klikkaamassa itsesi heidän Facebook-tykkääjäksi: Mayn FB-sivulle pääset tästä ja Magia Graphicsin FB-sivulle tästä.

Mukavaa päivää!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.


6 kommenttia:

 1. Aivan ihania tuotteita kaikki. Ihana päivä teillä siellä ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin JohannaL ja ihania, että ovat vielä kotimaisiakin! Ja juu, päivä oli kiva, mutta niin oli ilmeisesti sinunkin bloggaajatreffipäiväsi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinpä Jenna. Tuollaisten juttujen keskellä on jossain vaiheessa pakko laittaa silmät kiinni, etteivät ostokset lähde ihan lapasesta ;)

   Poista
 3. Oli kyllä onnistunut ilta kaikenkaikkiaan! Kiitos vielä sinulle yhteistyöstä, tästä on erinomaista jatkaa hyvin alkanutta verkostoitumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta itsellesi! Kiva kun saatiin heti porukalla tehtyä jatkosuunnitelmia, niin päästään pian näkemään uudelleen :)

   Poista