maanantai 20. tammikuuta 2014

Ylistyspuhe bambukalsareille

Eilen oli aivan upea päivä. Aurinko paistoi kirkkaasti ja pakkanen nipisteli poskipäitä. Mietin, etten vaihtaisi näitä päiviä mistään hinnasta niihin harmaisiin päiviin, joihin viime vuosi loppui. Vaikka kovat pakkaset eivät nyt aivan lempisäätäni olekaan, pidän ne silti huomattavasti mieluummin kuin sen harmauden.


Tässä kohtaa annan ison kaukopusun ihanalle lastenvaatemyyjälle, joka suositteli minulle pitkiä bambualushousuja viime talvena, kavereiden kesken tuttavallisesti ihan vain bambukalsareita. Kiitos. Tai itseasiassa hän suositteli niitä lapsillemme, mutta nappasin vinkin myös omaan käyttööni. Bambut ovat olleet tämän vuosikymmenen paras käyttövaatelöytöni. Olen kulkenut monta talvea ilman minkäänlaista välikerrosta jaloissa ja kummasti siihenkin tottuu kun valitsee pitkän takin ja lämpöiset jalkineet. Vain äärimmäisessä hädässä ja lähinnä kovan pakkasen ulkoiluissa ja urheillessa olen vetänyt jalkaani pitkät sporttikalsarit. Sukkahousut ovat minulle suoraan sanottuna aika kauhistus. Mutta viime talvi meni bambuissa hyvinkin sujuvasti ja nyt jatkuu sama meno. Toivottavasti tässä ei tullut sinulle liikaa henkilökohtaista informaatiota... ;)


Bambu on tekstiilimateriaalina aivan omaa luokkaansa. Se on antibakteerinen ja säätelee hyvin lämpöä: se tuntuu kylmässä lämpimältä ja lämpimässä viileältä, eikä se hiosta. Huippujuttu lapsille, jotka ovat samoissa vaatteissa koulussa sisällä ja ulkona. Bambupökät ovat ohuet ja ne tuntuvat iholla hyvin silkkiseltä ja pehmeältä - ja ovat ihanan lämpimät näillä pakkasilla. Ja mikä parasta, kalsareiden pinta on liukasta, jolloin niiden päällä olevat housut pääsevät luistamaan vapaasti.


Tuon ihanan lastevaatemyyjän tehokkaan myyntipuheen innoittamana ostin viime talvena koko perheelle bambut ja ne löivät läpi jokaiselle meistä. Kaikilla bambut ovat olleet kovassa käytössä siitäkin huolimatta, että kukaan meistä ei ole ollut aikaisemmin mikään välikerrosihminen. Suosittelen ehdottomasti testaamaan jos et ole vielä testannut. Eikä tämä ollut maksettu mainos. Olen vain niin täysin ihastunut noihin kalsareihin... Sen verran säästän teitä kuitenkin, että käytän kuvituksena jotain muuta kuin kalsarikuviamme edestä ja takaa ;)

Lämpöistä tunnelmaa pakkasen keskelle!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

6 kommenttia:

  1. No mitenkäs olisi sitten bambu sukkahousut. Yhdistyisi tuo mainio materiaali saumattomasti alushousuiksi ja sukiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellaisetkin löytyvät kaapista ja ovat sukkiksiksi ihan ookoot. Jotenkin nämä pitkikset vain ovat niin mun juttuni ;)

      Poista
  2. *Vaatii kalsarikuvia* (vitsi vitsi ;) Joo siis meillä käytössä bambusukkia ja koululaiselle ostin juuri (ihan Prismasta) Black Horsen bambukalsarit.. (eivät ole vielä olleet käytössä, mutta hyvältä kuulostaa teidän kokemukset!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin tehdä sun mieliksi toivepostauksen kalsarikuvista ;) No joo, ehkä ei kuitenkaan. Meidänkin bambut on Finnwearin ja Black Horsen eli samoilla mennään.

      Poista
  3. Bambut on ihan parhaat! Meillä kaikki tykkää!
    ( olipas huojentavaa kuulla, etten ole ainoa kummallinen kun en voi sietää sukkahousuja)
    R&T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, juu et ole ainoa kummallinen :) Bambut ovat aivan ihanat - sukkikset eivät.

      Poista