sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Heipat joululle

No niin, nyt on joulu sitten pakattu pahvilaatikoihin ja kuusi viety varastoon odottamaan seuraavaa joulua. Niin paljon kuin rakastankin joulunaikaa, tuntuu aina yhtä hyvälle myös pakata koristeet pois ja siirtyä joulun jälkeiseen elämään.

Joulua ennen on aivan ihana antaa koristeiden ja joulun hiipiä kotiin ja koristeista nauttii silloin aivan valtavasti. Joulun jälkeen tunnelma ei ole enää aivan samanlainen, vaan on aika siirtyä eteenpäin. Joidenkin valojen poistamisen kanssa arvon vielä hiukan, sillä lumettomaan maisemaan nuo valot antavat edes hiukan piristystä. 


Uuden alun kunniaksi, sekä huikeassa auringon ja valon kaipuussa nappasin eilen kauppareissulta mukaani pari tulppaaninippua. Normaali valintani olisi ollut valkoinen, mutta tässä mielentilassa keltainen oli ainoa oikea valinta. Oma aurinko kukkien muodossa keittiönpöydälle. Vaikutusta tehostamaan nappasin ostoskärryyni myös basilikapuntin. Voimaa, valoa ja energiaa. Niitä tarvitaan tässä taistelussa harmautta ja kammoyskää vastaan.


Käsillä tekemisen rintamalla joulun jälkeinen aika on aina pieni pudotus tuntemattomaan. Joulu inspiroi itsessään niin moneen askarteluun ja käsityöhön. Tammikuussa ei ole vastaavaa inspiraation lähdettä tai valmista teemaa ennen helmikuun ystävänpäivää. Mutta eiköhän tässä jotain keksitä. Pitäisiköhän olla oikein rohkea ja reipas ja kaivaa ompelukone esille... Ompelu ei ole ihan vahvinta osaamisaluettani, mutta olisi hauska testata paria ideaa. No, katsotaan. Onko sinulla jotain hyvää vinkkiä tammikuun askarteluihin?

Iloa sunnuntaihisi!

Anu


Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti