maanantai 27. tammikuuta 2014

Taajuuksilla taas

Radiohiljaisuus on päättynyt taas tältä erää, samoin digidetoxini. Ensimmäinen digidetoxini yhdistyi lomamatkaan ja oli siksi ehkä hieman helpompi tehdä kuin perusarjessa.


Kuitenkin.... kun on päivittäin tottunut piipahtelemaan Facebookissa, vilkaisemaan LinkedInin, surffailemaan Pinterestissä, kurkkaamaan blogielämää (okei, melko pitkänkin kaavan mukaan...) ja katsomaan sähköpostejaan, on yllättävän vaikeaa pysyä erossa kaikesta tuosta. Kohtuullisen hyvin selvisin kuitenkin. Vain kerran sorruin tekemään karsitun pikakierroksen "tärkeimmissä" paikoissa samalla kun lähetin sähköpostin, joka piti saada matkaan loman aikana.


Mutta nyt on akut ladattu täyteen, tankattu perhettä, aurinkoa, valoa ja lämpöä. Kirjat ja lehdet tulivat luettua. Taas jaksaa. Arkeen oli mukava palata. Elämä digimaailman ulkopuolella oli mukavaa vaihtelua. Totuuden nimessä täytyy kuitenkin myöntää, että öinen kotimatka lentokentältä sujui hyvin rattoisasti puhelimen ruudulta surffaillen lasten nukkuessa takapenkillä. Ehkä voisi olla tarvetta ottaa aina välillä digivapaita iltoja kotonakin...

Mukavaa iltaa ja aurinkoenergiatuliaisia näin kuvien välityksellä!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

2 kommenttia:

  1. Ehdinkin jo kelaamaan, että missä luuraat......voihan lämpö ja loma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana! Kiva kuulla,että joku on kaipaillut :)

      Poista