maanantai 2. joulukuuta 2013

Kirkasvaloannoksia

Johan oli myrsky eilen illalla ja viime yönä. Tuntui, että koko talo irtoaa pian maasta ja lähtee maata kiertävälle radalle. No, kunhan jouluksi pääsisi palaamaan taloineen takaisin tähän omalle tontille, niin mikäpä siellä radalla olisi ollut kierrellä... ;) Hain kuitenkin illalla pihalta sisälle kaiken mahdollisen irtonaisen ja tällä kertaa ulos jääneet tavarat löytyivät aamulla vielä edelleen omalta pihaltamme. Näyttää siltä, ettei kotikulmillamme ollut sattunut yön aikana ainakaan mitään isompia vahinkoja.


Tänään aamu on valjennyt aurinkoisena. Aika ihanaa! Tasaisen harmaata ja pimeää aikaa on jo kuitenkin ehtinyt jatkua sen aikaa, että tuntuu kuin virta olisi aivan lopussa. Viime viikon lopulla muistin kuitenkin kirkasvalolamppumme ja viritin sen sopivaan paikkaan. Aikaisempina vuosina minulla ei ole ollut oikein sopivaa hetkeä nauttia kirkasvaloannosta oikeaan aikaan vuorokaudesta, mutta nyt se onnistuu. Nautiskelen siis tällä hetkellä aamukahvini tässä lampun vieressä. Toivottavasti se lataa omalta osaltaan lisää virtaa varastoihini.


Keittiössä hyytyy toinen erä marmeladikokeilua. Ensimmäinen otos ei onnistunut, mutta katsotaan miten tämän kanssa käy. Odotukseni olivat kovat ennen ensimmäistä erää, nyt jo maltillisemmat, vaikkakin ekan eränkin maku oli hyvin kohdallaan. Palataan marmeladeihin kun näen miten tämän erän kanssa käy.

Mukavaa maanantaita!

Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti