Kotona mietin miten muuttaisin tuoksut mauiksi ja päätin sekoittaa jo aikaisemmilla valmistuskerroilla hyväksi havaitun basilikaraejuuston.
* * * * *
BASILIKARAEJUUSTO
basilikaa
raejuustoa
oliiviöljyä
mustapippuria
(suolaa)
* * * * *
Tällä kertaa nautiskelimme basilikaraejuuston kasvissosekeiton päällä. Raejuustosta saa keittoannokseen lisää ruokaisuutta ja se tuo mukavasti särmää muuten pehmeän makuiseen ruokaan. Se toimii myös broilerin lisukkeena, salaatin kyljessä tuomassa lisäproteiinia tai hyvän leivän päällä makua antamassa.
Onko sinulla joku suosikkiresepti, johon käytät basilikaa? Vinkkaa ihmeessä, sillä vaikka yrtit tahtovatkin näin talviaikaan jäädä (ainakin minulla) kesää pienemmälle käytölle, maistuvat ne tähänkin aikaan vuodesta aivan huippuhyviltä.
Mukavaa päivää!
Anu
Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti