tiistai 10. joulukuuta 2013

DIY Tähtiä fimomassasta

Olen ihan kauhea äiti. Odotin eilen illalla lasten nukahtamista ja sitten... Äkkiä askartelutarvikkeet esille ja hommiin. Ei meillä normaalisti näin salamyhkäisesti askarrella, mutta olin ostanut vain yhden paketin fimomassaa kokeiltavaksi ja halusin testata sen käyttöä ensin itse. Mini-Me:t ovat tässä perheessä niin innokkaita askartelijoita, että massa olisi mennyt muuten hujauksessa heidän tekeleisiinsä. Saanko anteeksi - menikö selitykseni läpi?


 Massa olikin oikein helppoa työstettävää ja siitä askarteleminen helppoa. Toinen puolikas paketista meni eilisiin askarteluihin. Lapset saavat oman puolikkaansa myöhemmin. Kaulitsin massan leivinpaperin ja elmukelmun välissä ja sen jälkeen otin piparkakkumuoteilla kuvioita. Lähinnä tein pieniä tähtiä. Lisäksi kirjoitin tähtiin metallistanssin avulla lyhyitä sanoja ja nimiä. Jätin työt kuivumaan illalla, ennen nukkumaanmenoa käänsin ne ympäri ja painoin uudelleen tasaiseksi osan kipristellessä hieman ja aamulla tähdet olivat jo kuivuneet.


Näitä tähtiä tulen käyttämään pieninä koristeina erilaisissa tarkoituksissa ja osasta teen pakettikortteja. Tein myös jokaiselle joulupäivällispöytäämme istuvalle omalla nimellä varustetun nimikkotähden ja näistä teen lautasliinarenkaat. Tähti jää kaikille muistoksi joulusta 2013.

Mukavaa tiistain jatkoa!

Anu

Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik.

4 kommenttia:

 1. Saat anteeksi, niin on hienot tähdet! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva idea ja kaunis lopputulos! Toiseksi....äidin oikeus omiin kätköihin ei rajoitu suinkaan vain suklaaseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei, noinhan se tosiaan menee. Sanoissasi on ainesta huoneentauluksi :)

   Poista