tiistai 13. toukokuuta 2014

DIY Tulostettavat koristetikut leivonnaisiin

Esikoisen 10-vuotissyntymäpäivä lähestyy. Pienillä yksityiskohdilla saa helposti hauskaa ilmettä kahvipöytään. Niinpä meillä on nyt syntynyt tällaisia koristetikkuja leivonnaisiin.

 

Päätin tehdä tulostettavat tekstiosat itse kun en löytänyt Pinterestistä nopealla vilkaisulla oikean värisiä koristeita. Sen jälkeen vain sakset käteen, kasa cocktailtikkuja viereen ja liimailemaan.


Tällaisia tuli. Osan tulen laittamaan valmiiksi paloiteltuihin leivonnaisiin pystyyn, osa käytetään varmastikin jonkinlaisiin sormisyötäviin ja noita pidempiä ajattelin laittaa esikoisen toivoman mutakakun päälle.
Jos sinulla on tarvetta tällaisille koristetikuille, niin pääset printtaamaan omasi noista alla olevista linkeistä, mikäli linkitykseni vain onnistuvat. Tekemäni pyöreät koristeet löytyvät täältä ja cupcake-viirit täältä.

Mukavaa päivää!

Anu

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Arjen timanttien FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki blogin päivitykset omassa uutisvirrassasi.

6 kommenttia: